LIVE η Γ’ Εθνική: Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Καρτάλης υποδέχεται τις πληροφορίες από τους απεσταλμένους του ThrakiSportS στα δυο γήπεδα και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας! Από αυτή την ανάρτηση θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη στους αγώνες Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας.

Ώρα 14:15 Πριν ξεκινήσουμε με τις ενδεκάδες των ομάδων σε Γρεβενά και Χρυσούπολη αντίστοιχα, πάμε να δούμε και τους χορηγούς που βοηθούν στο να γίνεται πραγματικότητα η σημερινή Live μετάδοση των αγώνων.

Ώρα 14:20 Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:25 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 14:28 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:32 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:37 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:43 Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων στη Χρυσούπολη. Νεστος Χρυσούπολης: Σαμουλίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγκούρας, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερντίλης, Λάσπατζης, Κοντογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Αποστολίδης, Μιχαλάκης. Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ., Μελισσόπουλος

Ώρα 14:48 Ας περάσουμε και στις συνθέσεις από τον αγώνα Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας, στη Κομοτηνή. Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Κεπεσίδης, Μόσχος, Κίτσος, Λέφης, Τρίχας, Εμρέ, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης, Δημητριάδης. ΑΟ Καρδίας: Σφέτσος, Αγζίδης, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Δ., Μπιμπισίδης Γ., Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Μαυρής, Κωνσταντινίδης, Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.

Ώρα 14:55 Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης βρίσκονται αυτή τη στιγμή περί τους 70 φίλαθλους.

Ώρα 15:02 Σέντρα σε Κομοτηνή και Χρυσούπολη!

Ώρα 15:09 Καλή ευκαιρία για τον Νέστο στη Χρυσούπολη! Σέντρα σουτ του Λάσπατζη, με τη μπάλα να βρίσκει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και τελικά να καταλήγει άουτ.

Ώρα 15:13 Πολύ καλή ευκαιρία για τη Δόξα! Φάουλ του Δραγανίδη, κεφαλιά του Κίτσου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός υπέδειξε τον τελευταίο σε θέση οφσάιντ και το γκολ δε μέτρησε.

Ώρα 15:16 Καλή ευκαιρία και για τον Απευθείας φάουλ Χαρίση στο οριζόντιο

Ώρα 15:19 ΓΚΟΟΟΟΟΛ!! 1-0 η Δόξα Προσκυνητών! Λάθος της άμυνας, ο Κλής κέρδισε τη μπάλα σούταρε, η μπάλα κόντραρε και μπήκε στα δίχτυα!! Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας 1-0!

Ώρα 15:21 ΓΚΟΛ! Ισοφαρίζει ο ΑΟ Καρδίας σε 1-1. Πέναλτι από ανατροπή του Κίτσου στον Χαρίση, με τον παίκτη του ΑΟ Καρδίας να αναλαμβάνει και την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 1-1! Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας 1-1!

Ώρα 15:23 Πολύ γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι της Δόξας στη Κομοτηνή, την ίδια στιγμή που στη Χρυσούπολη, Νέστος και Ορφέας παίζουν ένα άκρως ισορροπημένο παιχνίδι, και καμία από τις δυο ομάδες δεν έχει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Ώρα 15:27 ΓΚΟΛ! Ανατροπή του σκορ στη Κομοτηνή. Ωραία εκτέλεση φάουλ του Χαρίση, κεφαλια καρφωτη Κωνσταντινίδη και το σκορ στο 1-2… Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας 1-2!

Ώρα 15:32 Πολύ καλή ευκαιρία για τον Νέστο! Φοβερό σουτ του Λάσπατζη, με τον Ρούφο να δηλώνει βροντερό παρών και να αποκρούει, παραχωρώντας ένα κόρνερ!

Ώρα 15:33 Πάμε να δούμε και τα σκορ όλων των αγώνων του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που βρίσκονται περίπου στο μισάωρο: Δόξα Προσκυνητών-ΑΟ Καρδίας 1-2, Εορδαϊκος-Απόλλων Καλαμαριάς 0-5, Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1, Νέστος Χρυσούπολης-Ορφέας Ξάνθης 0-0, Δόξα Δράμας-Αλμωπός Αριδαίας 0-0, ΦΑΣ Νάουσα-Μακεδονικός Φούφα 0-0, Καβάλα-ΑΕΠ Βατόλακκου 0-0. Ρεπό: Απόλλων Παραλιμνίου

Ώρα 15:35 ΓΚΟΛ! Προηγείται η Χρυσούπολη. Πολύ καλό σουτ του Αποστολίδη, που νίκησε τον Ρούφο, και έκανε το 1-0. Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 1-0.

Ώρα 15:38 Καλή ευκαιρία για τον ΑΟ Καρδίας. Σουτ του Κωνσταντινίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Περτσάς.

Ώρα 15:44 Τεράστια ευκαιρία για την Δόξα! Πρώτη κεφαλιά του Λεφή, δεν έδιωξε ο  τερματοφύλακας, με τον Βάσκο να παίρνει νέα κεφαλιά και να βλέπει του αμυντικούς του ΑΟ Καρδίας να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Ώρα 15:46 Τέλος του ημιχρόνου στα δύο παιχνίδια! Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 1-0 και Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας 1-2.

Ώρα 15:47  Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:50 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:51 Πάμε να δούμε και τα υπόλοιπα σκορ των αγώνων στο ημίχρονο: Δόξα Προσκυνητών-ΑΟ Καρδίας  1-2, Εορδαϊκος-Απόλλων Καλαμαριάς  0-5,Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-2, Νέστος Χρυσούπολης-Ορφέας Ξάνθης  1-0, Δόξα Δράμας-Αλμωπός Αριδαίας  1-0, ΦΑΣ Νάουσα-Μακεδονικός Φούφα  0-0, Καβάλα-ΑΕΠ Βατόλακκου  1-0. Ρεπό: Απόλλων Παραλιμνίου

Ώρα 15:53 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:55 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:58 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:01 Σέντρα του δεύτερου ημιχεόνου στα δύο παιχνίδια.

Ώρα 16:03 Πολύ καλή ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Εμρέ, σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά αστόχησε και η μπάλα έφυγε άουτ!

Ώρα 16:09 Απαντάει ο ΑΟ Καρδίας! Κωνσταντινίδης ψηλοξεκρεμαστό σουτ, η μπάλα πέρασε από τον Περτσά που είχε βγει, και τελικά ο Λεφή έδιωξε προ κενής εστίας.

Ώρα 16:13 Καλή ευκαιρία για τον Ορφέα! Εκτέλεση κόρνερ από τον Μουμίν Ογλού, με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά τον Σαμούλη να απουκρούει έξοχα!

Ώρα 16:14 Τεράστια ευκαιρία για τον Νέστο στη Χρυσούπολη! Μόνος του ο Παναγιωτόπουλος με τον Ρούφο, σουτάρει, αλλά ο κίπερ του Ορφέα αποκρούει εντυπωσιακά με τα πόδια!

Ώρα 16:18 Ευκαιρία για την Δόξα! Καλή εκτέλεση φάουλ του Δραγανίδη, κεφαλιά του Κλης, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ!

Ώρα 16:20 Καλή ευκαιρία για τον Ορφέα, με τον Μαυρόπουλο να βρίσκει χώρο για ένα σουτ  εκτός περιοχής, αλλά την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ώρα 16:22 Πολύ καλή φάση για τον ΑΟ Καρδίας! Ο Αγτσίδης απέναντι στον Περτσά, με τον τερματοφύλακα της Δόξα να αποκρούει σωτήρια και να κρατά την ομάδα του ζωντανή!

Ώρα 16:23 Πρώτη αλλαγή για τον Ορφέα, στη θέση του Ξαντινίδη ο Μπουνταγκίδης.

Ώρα 16:24 Πρώτη αλλαγή για τον Νέστο. Ο Παναγωτόπουλος αφήνει τη θέση του στον Μαρκάκη.

Ώρα 16:25 Άλλη μια αλλαγή και για τον Νέστο. Ο Αποστολίδης αποχωρεί και δίνει τη θέση του στον Βαλαβανόπουλο.

Ώρα 16:26 Αλλαγή έχουμε και στην Κομοτηνή, για τον Δόξα, που αποχωρεί ο Μόσχος για να αντικατασταθεί από τον Μανδήλα.

Ώρα 16:31 Για να δούμε και τα υπόλοιπα σκορ του πρώτου ομίλου περίπου στο 70ο λεπτό: Δόξα Προσκυνητών-ΑΟ Καρδίας  1-2, Εορδαϊκος-Απόλλων Καλαμαριάς  0-5, Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-2, Νέστος Χρυσούπολης-Ορφέας Ξάνθης  1-0, Δόξα Δράμας-Αλμωπός Αριδαίας  1-0, ΦΑΣ Νάουσα-Μακεδονικός Φούφα  0-0, Καβάλα-ΑΕΠ Βατόλακκου  1-0. Ρεπό: Απόλλων Παραλιμνίου

Ώρα 16:33 Καμία αλλαγή στο σκορ του αγώνα στη Χρυσούπολη, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάνει και κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο τελευταίο τέταρτο.

Ώρα 16:34 Αλλαγή και για τον ΑΟ Καρδίας στη Κομοτηνή, ο Αγτζίδης αφήνει το γήπεδο για να πάρει τη θεση του ο Μήτσιος.

Ώρα 16:36 Δεύτερη αλλαγή για την Δόξα, με τον Λέφη να αφήνει τη θέση του στον Σερίφη.

Ώρα 16:40 Άλλη μια αλλαγή κάνει ο προπονητής του ΑΟ Καρδιας, που ρίχνει τον Στεφανίδη στον αγωνιστικό χώρο για να αποσύρει τον Προσκυνητόπουλο.

Ωρα 16:41 Τεράστια ευκαιρία για τη Δόξα να ισοφαρίσει, όταν ο Σερίφης, εκμεταλλεύθηκε μια σέντρα του Δραγανίδη από εκτέλεση φάουλ, σούταρε, αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ!

Ώρα 16:45 Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΑΟ Καρδίας, με τον Χαρίση να είναι αυτός που αποχωρεί και τον Αθανασιάδη ο αντικαταστάτης του.

Ώρα 16:51  Τέλος των αγώνων σε Κομοτηνή και Χρυσούπολη. Οι δυο ομάδες της Θράκης, προσπάθησαν, αλλά δυστυχώς γνώρισαν την ήττα. Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας 1-2 και Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης 1-0.

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τους αγώνες από το site μας! Μείνετε στο ThrakiSportS, καθώς ακολουθούν σε λίγο τα αναλυτικά αποτελέσματα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπως επίσης και αναλυτικό ρεπορτάζ από τους αγώνες Ορφέα και Δόξας! Τέλος να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να είναι δυνατή η πραγματοποίηση των Live μεταδόσεων των αγώνων της Γ’ Εθνικής κάθε Σαββατοκύριακο!