Γ’ Εθνική: Το γκολ του Κλη δεν ήταν αρκετό! Ήττα για την Δόξα Προσκυνητών από την Καρδία με ανατροπή…

 

Αν και προηγήθηκε στο σκορ, δεν μπόρεσε να το κρατήσει μέχρι τέλους και γνώρισε την ήττα από την Καρδία η Δόξα Προσκυνητών σε αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα στο Παπαδριέλλειο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης που βρίσκεται στην περιοχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17′ με σουτ του Κλη στην αντεπίθεση μετά από λάθος των αμυντικών, γκολ που πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας της Ροδόπης, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του “Χρόνου”, ωστόσο ισοφαρίστηκαν μόλις τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Χαρίσης ανατράπηκε από τον Κίτσο, κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ευστόχησε στην εκτέλεσή του.

Η ολική ανατροπή συντελέστηκε πριν το ημίωρο και συγκεκριμένα  στο 23′ με τον Χαρίστη να εκτελεί φάουλ και τον Κωνσταντινίδη να πετυχαίνει το 1-2 με κεφαλιά. Η “Δόξα” είχε πολλές ευκαιρίες στο υπόλοιπο της αναμέτρησης για την ισοφάριση, όμως δε βρήκε δίχτυα.

Πιο συγκεκριμένα, στο 41’ έπιασε ο Βάσκος την κεφαλιά αλλά έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Μπιμπισίδης. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Εμρέ έστειλε από κοντά την μπάλα άουτ και αμέσως μετά, στο 48’ είχαμε τρομερό κοντρόλ από το Βάσκο μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του έφυγε επίσης ελάχιστα εκτός εστίας. Τέλος, στο 82’ ο Σερίφης έπιασε το σουτ, μετά από φάουλ του Δραγανίδη, αλλά επίσης η μπάλα έφυγε  άουτ.

Νωρίτερα από το άνοιγμα του σκορ, η Δόξα πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Κίτσου από φάουλ του Δραγανίδη με την συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα, όμως ο βοηθός υπέδειξε τον Κίτσο σε θέση οφσάιντ. Πιο πριν είχε και η Καρδία την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν στο 13′ ο ξανθόπουλος εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ και είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Περτσά.

Άλλες ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν στο πρώτο μέρος, πέρα από τα δυο γκολ που πέτυχαν. Στο τέλος ωστόσο και ενώ πίεζαν οι Κομοτηναίοι, βγήκαν στις αντεπιθέσεις και έχασαν δυο ευκαιρίες στο 52′ με ψηλοκρεμαστό στου του  Κωνσταντινίδης που πέρασε πάνω από τον Περτσά αλλά έδιωξε τελευταία στιγμή ο Λεφής και στο 66′ σε τετατέτ του Αγτσίδης που δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της Δόξας Προσκυνητών.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τον Καραϊσκο του ίδιου συνδέσμου και τον Εμπλιουκ της ΕΠΣ Ξάνθης. Πλέον η Δόξα προσκυνητών παρέμεινε τρίτη από το τέλος με τους οκτώ βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μετά και την συμπλήρωση των 12 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί η παρουσία 100 περίπου φίλων του ποδοσφαίρου στο γήπεδο.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Κλειτσιώτης): Περτσάς, Κελεσίδης, Μόσχος (67’ Μανδύλας), Κίτσος, Λέφης (77’ Σερίφης), Τρίχας, Μεμέτ Εμρέ, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης, Δημητριάδης.

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ (Β. Αλεξόπουλος): Σφέτσος, Αγτζίδης (75’ Μήτσιος), Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Δ., Μπιμπισίδης Γ., Γιδάρος, Ξανθόπουλος, Μαυρής, Κωνσταντινίδης, Χαρίσης (90’ Αθανασιάδης), Προσκυνητόπουλος (80’ Στεφανίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ