A2 Γυναικών: Αφεντικό του Έβρου η Νέα Βύσσα, «άλωσε» την Αλεξανδρούπολη και σκαρφάλωσε κορυφή!

 

Η ανωτέρω πανηγυρική φωτογραφία κάνει τον… γύρο του facebook εδώ και λίγη ώρα. Ελήφθη αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι του Έβρου ανάμεσα στη Νίκη Αλεξανδρούπολης και τον ΑΟ Νέας Βύσσας και εικονίζει την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας να πανηγυρίζει την «άλωση» του «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». 

Η ομάδα του Β. Έβρου ήταν καλύτερη και μάλλον δίκαια έφτασε στην επικράτηση, που την ανεβάζει στην κορυφή της βαθμολογίας τουλάχιστον για ένα 24ωρο, μέχρι να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής. Αντιθέτως, τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Σημείο κλειδί πάντως για την επικράτηση με 3-0 της Νέας Βύσσας στάθηκε η ψυχραιμία που έδειξαν οι παίκτριες του Τάσου Βλασακίδη στα κρίσιμα σημεία του πρώτου σετ, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κατέληξε με 24-26 στις φιλοξενούμενες. Έχοντας στην συνέχεια την ψυχολογία στα ύψη, η ομάδα του ΑΟΝ Βύσσας δεν δυσκολεύθηκε να πάρει από το ξεκίνημα το προβάδισμα στα επόμενα δύο σετ και να τα κατακτήσει με 19-25 και 15-25 σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε σε περίπου 75 λεπτά.