Γ’ Εθνική: Ριζικές αλλαγές στην Δόξα Προσκυνητών από τον νέο γενικό διευθυντή!

 

Μπορεί η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών να ηττήθηκε στο κύπελλο της Γ΄Εθνικής, η αλήθεια είναι πως ο θεσμός αυτός δεν ενδιέφερε ιδιάιτερα την ομάδα της Ροδόπης, αλλά και τον νέο γενικό διευθυντή της ομάδας Δημήτρη Παγωνίδη.

Με την έλευσή του στην ομάδα ο κ. Παγωνίδης από το παιχνίδι κιόλας στην Χρυσούπολη (ήττα 2-1 με καλή εμφάνιση) έφερε άλλο “αέρα” στα αποδυτήρια της Δόξας (νικη 2-1 επί του Καμπανιακού) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έκανε καλή δουλειά ο Σάκης Καμπάνταη, που τελικά παραμένει στην ομάδα από άλλο ωστόσο πόστο.

Ο Δημήτρης Παγωνίδης που συνεχίζει και στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, όπως ανέφερε στο ThrakiSportS, θα ασχοληθεί με σχεδόν όλα τα οργανωτικά αλλα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας των Προσκυνητών και από τα πρώτα πράγματα που ζητησε από την διοίκηση της Δόξας ήταν η μεταφορά έδρας για προπόνηση από το Πανθρακικό γήπεδο στους Υφαντές.

Επίσης σημαντική αλλαγή είναι πρόσληψη του Ανέστη Σπυριάδη ως γυμναστή και βοηθού του κ. Κλειτσιώτη, όπως και η πρόσληψη ως βοηθού φυσιοθεραπευτή του Πάνου Δέλτσιου. Αμφότεροι και οι δυοείναι και συνεργάτες του κ. Παγωνίδξ στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Τέλος αν και ο Δημήτρης Παγωνίδης πιστεύει πολύ στο ροστερ της ομάδας προσανατολίζεται στην απόκτηση 2-3 ποιοτικών ποδοσφαιριστών και επίσης στην απόκτηση 1-2 αλλοδαπών που θα κάνουν την διαφορά.