Με Γεμενετζή ως υπηρεσιακό προπονητή πάει ο Πανθρακικός στην Λέσβο! Συζητήσεις για επιστροφή του Κώστα Βασιλακάκη!!!

 

Με τον Κώστα Γεμενετζή, που μέχρι το καλοκαίρι είχε την ευθύνη της Κ17 του Πανθρακικού, θα αναχωρήσει ο Πανθρακικός για την Λέσβο και τον αγώνα με την Καλλονή που θα διεξαχθεί εκεί το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS.

Ο Γεμενετζής παρέμενε παροπλισμένος μετά τον υποβιβασμό του Πανθρακικού στην Football League, την διάλυση των ομάδων Κ20, Κ17, Κ15 και την επιλογή του Ζόραν Στοΐνοβιτς για την Κ19 που είναι πλέον η μόνη αναπτυξιακή ομάδα της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Οι διοικούντες του Πανθρακικού προχώρησαν στην λύση αυτή καθώς ο Γεμενετζής ξέρει πολλούς από τους παίκτες που διατηρήθηκαν στην ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια το καλοκαίρι. Ωστόσο η λύση αυτή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι υπηρεσιακή.

Ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για τον διάδοχο του Κώστα Ανυφαντάκη, με τον οποίο οι δρόμοι του Πανθρακικού χώρισαν αιφνιδιαστικά το μεσημέρι.

Μάλιστα, το ThrakiSportS πληροφορείται ότι το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι και θεωρείται ο πιο βασικός στόχος αυτήν την στιγμή από την διοίκηση του Πανθρακικού είναι ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομά του με ένδοξες στιγμές του συλλόγου, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Ο λόγος για τον Κώστα Βασιλακάκη, που ξεκίνησε την σεζόν στην Δόξα Δράμας αλλά πλέον βρίσκεται χωρίς δουλειά από τις 24 Οκτωβρίου, οπότε και λύθηκε η συνεργασία του με την Δόξα. Κατάγεται από την πόλη της Κομοτηνής, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και θεωρείται το καταλληλότερο πρόσωπο για να αναλάβει την ανασύνταξη της ομάδας.

Πέρα όμως από το γεγονός ότι δεν έχει δουλειά αυτήν την στιγμή και άρα δεν έχει άλλες υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο σε άλλη ομάδα, το ThrakiSportS πληροφορείται ότι  ο Κώστας Βασιλακάκης εθεάθη το βράδυ της Πέμπτης στην Κομοτηνή  να συζητά με κορυφαία στελέχη της ομάδας του Πανθρακικού. Το που θα καταλήξουν αυτές οι συζητήσεις θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες…