Νέα “δοκιμασία” στην Πάτρα με την Παναχαϊκή για τον ΑΟ Ορεστιάδας (17:00 LIVE ThrakiSportS)

 

Στο Κουκούλι της Πάτρας θα βρεθεί η χιλιοταλαιπωρημένη φέτος από προβλήματα Ορεστιάδα όπου θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Παναχαϊκή σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής. Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς πρωτίστως για την παραμονή, ενώ η Παναχαϊκή με νέο τρίποντο θα κάνει όνειρα και για την 8αδα (LIVE 17.00, ΤhrakiSportS).

Η Ορεστιάδα στοχεύει πρωτίστως σε μια καλή εμφάνιση με τά τους τελευταίους διασυρμούς και κατόπιν το πρωτο της βαθμό ή βαθμούς στο πρωτάθλημα ώστε να τονωθεί βαθμολογικά και ψυχολογικά. Θυμίζουμε οτι εχει παρει ενα μόλις σετ σε εξι αγωνες. Θα παρουσιαστεί ενισχυμένη και με τον ακραίο Γιάννη Ιωαννίδη που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ο πασαδόρος της Ορεστιάδας Δημήτρης Ράπτης δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη και δύσκολη δοκιμασία. Την εβδομάδα που πέρασε κάναμε καλή δουλειά. Δεθήκαμε περισσότερο ως ομάδα και πάμε να πάρουμε θετικό αποτελέσματα. Δεν την έχω δει παρακολουθήσει ακόμα την Παναχαϊκή αλλά ξέρω πως είναι δυνατή ομάδα. Τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο μας σίγουρα έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία των παικτών και ειδικά των ξένων. Ο πρόεδρος προσπαθεί να βρει λύσεις. Έχουν γίνει κάποιες πρωτοβουλίες στην πόλη για να βρεθεί λύση και όλοι μας υπόσχονται πως θα γίνει το καλύτερο για το καλό της ομάδας. Περιμένουμε το καλό της ομάδας και κάνουμε υπομονή».

Η Παναχαϊκή που εχει 7 βαθμούς προέρχεται από τη νίκη επί της Κύζικου στο Ρέντη και θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ομάδες που θέλει να βάλει από κάτω για να πατήσει στο κατώφλι της 8αδας. Οι πατρινοί στοχεύουν στην τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό βόλεϊ στο Ρέντη και όπως είπε θέλει τη μέγιστη συγκομιδή βαθμών στους αγώνες που ακολουθούν.

O Βραζιλιάνος κεντρικός της Παναχαίκής Πέδρο Ρεκ δήλωσε: «Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είναι καλές και πρέπει να προσέχουμε άσχετα από την βαθμολογική τους θέση. Εμείς στην Αθήνα τα πήγαμε πολύ καλά και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και την Δευτέρα. Είχαμε κανεί πολύ καλή εξάσκηση όλη την εβδομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλά και δυνατά. Το κέντρο είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία σαν ομάδα και αν καταφέρουμε να πιάσουμε απόδοση όπως στον προηγούμενο αγώνα, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Διαιτητές θα είναι οι Φραγκάκης και Κουτσούλας.

Αυτό θα είναι το τριτο παιχνίδι των δυο ομάδων στην Volley League, με τους Πατρινους να εχουν δυο νικες (3-1 στην Πάτρα, 3-2 στην Ορεστιάδα).