Γ’ Εθνική: Η “χρυσή” αλλαγή έδωσε εις διπλουν το φιλί της ζωής στην Δόξα Προσκυνητών στην ανατροπή επί του Καμπανιακού

 

Νικη ανάσα και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, η Δόξα Προσκυνητών επί του Καμπανιακού και ξέφυγε από τον πάτο της βαθμολογίας που οδηγεί στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, η Δόξα το πρωτο, ενω ο Καμπανιακός το δεύτερο όπου και προηγήθηκε… αλλά και δεχτηκε τα δυο τέρματα από τους γηπεδούχους.

Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες φάσεις στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να βρουν δίχτυα, στο 3’ όταν ο Βάσκος με σουτ δεν βρίσκει στόχο και στο 18’ όταν σε κεφαλιά του Βάσκου μπλόκαρε ο πολύπειρος Κηπουρός.

Ο Καμπανιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο και με τον Κουντουρά ο οποίος ύστερα από σέντρα του Μπάλλιου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους κόκκινους στο 55′. Στην συνέχεια χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες για τον Καμπανιακό με τον Μπάλλιο και Στεφανίδη να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά ο Πέρτσας αντέδρασε σωστά.

Στο 56΄πέρασες στον αγώνα ο Εμρέ και στο 65΄ ύστερα από παιδικό λάθος της άμυνας του Καμπανιακού σε σεντρα του Βάσκου έφερε το ματς στα ίσια. Μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 χάθηκε σε τετ α τετ του Εμρέ στο 66′ αλλα ο Κηπουρός έδειξε την εμπειρία του.

Οι του Καμπανιακού έχασαν μεγαλες ευκαιρίες με τον Μπαλιο και τον Στεφανίδη και δεν έγινε το 1-2, μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα πάλι με τον Εμρέ από πάσα του Γιαννακιτσίδη. Η φωτογραφία είναι από τον Χασάν Χουσεϊν.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Κλειτσιώτης): Περτσάς, Κελεσίδης, Μουζασβίλι, Δραγανίδης, Μόσχος, Βάσκος, Κλης, Δημητριάδης, Γιαννακτσίδης, Τρίχας, Ιωαννίδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γ. Κερλίδης): Κηπουρός, Μενιγκάλι, Αλμπάνης, Σαραγιώτης, Ρακαβίνας, Υψηλός, Στεφανίδης, Ασλαμπάλογλου, Κουντουράς, Κασαπίδης, Μπάλιος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ