Super League: Σημαντική νίκη και με ανατροπή πέτυχε η εφηβική ομάδα της Ξάνθης επί της Λάρισας

 

Σημαντική νίκη για το κυνήγι της πρώτης θέσης πέτυχε η ομάδας Κ-17 της Ξάνθης επί της ομάδας της Λάρισας με σκορ 2-1 για την 12η αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος παραμένοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς σε σύνολο 10 αγώνων.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 25′ λεπτό της αναμέτρησης και να διαμορφώσουν το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κώστας Μπεδρελής και οι παίκτες του όμως δε το έβαλαν κάτω, και παρά το γκολ που δέχτηκαν, στην επανάληψη μπήκαν πολύ δυνατά και προσπάθησαν από νωρίς να φέρουν το ματς στα ίσα, και τα κατάφεραν στο 65ο λεπτό με σκόρερ τον Ζουμπουλίδη.

Και ενώ θα περίμενε κανείς πως η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που θα αποδέχονταν και οι δυο ομάδες, η Ξάνθη συνέχισε για την ολική ανατροπή, την οποία πέτυχε δέκα λεπτά αργότερα με το γκολ του Σουλεϊμάν Οκάν, και κατέκτησε ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο για το κυνήγι της πρώτης θέσης. Η ομάδα της Ξάνθης με τη σημερινή της νίκη έφτασε στους 19 βαθμούς και έμεινε 1 βαθμό από την κορυφή, ενω η Λάρισα έμεινε και πάλι στους 9 πόντους.

Ξάνθη: Μανιάς, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Τενεκές, Κιολεΐδης (46′ Σπυριδωνίδης), Γκασιμπαγιατζίδης (80′ Γκατζόγιας), Γράβας (88′ Ποδάρας), Ζουμπουλίδης (89′ Κοντάκης), Ιωάννου (85’Ισμέτογλου), Σουλεϊμάν Οκάν.