Super League: Ήττα με ανατροπή για τους νέους της Ξάνθης στα Πηγάδια από τον Αστέρα Τρίπολης

 

Δεν τα κατάφερε η Ξάνθη του Κώστα Προδρομίτη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και ηττήθηκε με 1-2  σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων Κ20 της Super League.

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει πρώτη, όταν στο 32ο λεπτό ο Κώστας νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να γράψει το 1-0. Ωστόσο οι Αρκάδες, ξεπέρασαν γρήγορα το «σοκ» του γκολ που δέχτηκαν και κατάφεραν, μάλιστα, να φέρουν το ματς στα ίσα, δέκα λεπτά μετά το γκολ της Ξάνθης, στο 42′ με σκόρερ τον Δουβίκα.

Και δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η ισοφάριση λίγο πριν την ανάπαυλα, τους έδωσε τη δυνατότητα να ξαναμπούν στο παιχνίδι και να κυνηγήσουν τη νίκη, κάτι το οποίο και κατάφεραν όταν έκαναν την «ολική ανατροπή» στο 66′ με το γκολ του Δουβίκα να είναι αυτός που έκανε το 1-2, σκορ στο οποίο η Ξάνθη δε κατάφερε να αντιδράσει στο υπόλοιπο του αγώνα, και δυστυχώς ηττήθηκε. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Ξάνθη έμεινε στους 10 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας έφτασε τους 18 βαθμούς.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Τσοπουλίδης, Αγγελακόπουλος και Κηλικιώτης από την ΕΠΣ Ξανθης.

Ξάνθη: Σαββίδης, Χασάνογλου, Ψεμματάς (75′ Καλαϊτζίδης), Πεταλωτής, Σβάρνας, Τσέλα, Τσάπαρης (80′ Παπαδόπουλος), Κώστας, Μελισσόπουλος, Καλογιάννης, Καπτέλι (62′ Ιωσηφίδης).