Football League: Η προπόνηση του Κισσαμικού στο Αθλητικό Κέντρο του Πανθρακικού

 

Μετά από ταξίδι μίας ημέρας, το οποίο ξεκίνησε με καράβι από τα Χανιά το βράδυ της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε οδικώς από τον Πειραιά το βράδυ της Παρασκευής, ο Κισσαμικός βρίσκεται στην Κομοτηνή για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Σήμερα μάλιστα η ομάδα της Κρήτης πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση πριν τον αγώνα, η οποία έγινε στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού. Η ομάδα της Κομοτηνής παραχώρησε το αθλητικό της κέντρο ώστε η φιλοξενούμενη ομάδα να πραγματοποιήσει τη τελευταία της προπόνηση πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση. Την αποστολή υποδέχθηκε ο βοηθός προπονητή του Πανθρακικού Τάκης Διακάκης ο οποίος ξενάγησε την ομάδα στους χώρους του προπονητικού κέντρου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον πρώην συνεργάτη του σε ΑΟΧ και Επισκοπή, Τόλη Λεκίδη.

Στην Κομοτηνή βρίσκονται οι Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Αντωνιάδης, Γκούμας, Μάριο Μαρτίνεθ, Τιάγκο Σίλβα, Θέος, Κίκε, Βλάχος, Μίλιτς και Μάντζης.

proponisi-kissamikos-1 proponisi-kissamikos-2