LIVE από το ΔΑΚ Αγρινίου για το Κύπελλο: Παναιτωλικός – Πανθρακικός 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Παναιτωλικός – Πανθρακικός για την 2η αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στο παιχνίδι Παναιτωλικός – Πανθρακικός για το Κύπελλο Ελλάδος, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3.00 το μεσημέρι.

Ώρα 14:08 Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία να σας αναφέρουμε τους χορηγούς αυτής της μετάδοσης, αρχίζοντας από το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 14:13 Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ που σήμερα έχει και μεγάλο τζακ ποτ δίνοντας σχεδόν 11,5 εκατ. αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:16 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:19 Τέταρτος χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:25 Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τα χαλιά Ιωακειμίδη. Τάπητες υψηλής αισθητικής αξίας, αποστάγματα ζύμωσης πανάρχαιων πολιτισμών παρουσιάζονται στο 4όροφο κατάστημα  που βρίσκεται στην Κομοτηνή. Η γνωστή εταιρία  συνεχίζει την παράδoση τεσσάρων γενιών. Mε τη μεγαλύτερη ποικιλία στους χειροποίητες τάπητες ανατολής, έμπειρη αλλά και με αρκετές εντυπωσιακές προσφορές. Με ένα τηλέφωνο στο 2531037014, μπορείτε να ζητήσετε  κάθε πληροφορία για τον κόσμο του χαλιού ενώ με μια περιήγηση στην  ηλεκτρονική της σελίδα στη διεύθυνση ioakeimidis.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τόσο την τεράστια συλλογή όσο και τις προσφορές ενώ λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα με παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα θα βρουν χρήσιμες συμβουλές για την αγορά, τη συντήρηση και , γενικότερα, τον κόσμο του χαλιού.

Ώρα 14:35 Οι Κομοτηναίοι πάνε χωρίς άγχος σε αυτό το παιχνίδι, καθώς έχουν κερδίσει στην πρεμιέρα. Ωστόσο με ενδεχόμενη νίκη θα πετύχουν την πρόκριση.

Ώρα 14:38 Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι θέλουν να σπάσουν την κατάρα του Κυπέλλου, όπου έχουν να κερδίσουν από τον Οκτώβριο του 2013. Ωστόσο έχουν απουσίες.

Ώρα 14:41 Η πιο σημαντική από αυτές είνα ο τερματοφύλακάς του Δημήτρης Κυριακίδης, που έχει τεθεί εκτός αποστολής. Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Τρίτη ο Παναιτωλικός ηττήθηκε εντός έδρας από την Ξάνθη με 3-2 για τι πρωτάθλημα.

Ώρα 14:45 Ένα τέταρτο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, που έχει τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια της Cosmote, θυμίζουμε ότι στην βαθμολογία έχουμε Ατρόμητο και Πανθρακικό με 3 πόντους, Καλλιθέα και Παναιτωλικό χωρίς βαθμό.

Ώρα 14:49 Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Κώστας Ανυφαντάκης να ξεκινήσει το παιχνίδι είναι η εξής: Γκαραβέλης, Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Μήλιος, Ρομπέρ, Χαλκιαδάκης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Κουσίδης, Ψάλτης και Μυρθιανός.

Ώρα 14:52 Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Καμαβουάκα, Μάρκος Πάουλο, Ουάρντα, Κλέσιο, Λεντέσμα, Τομανέ.

Ώρα 14:58 Η είσοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και πάμε για την σέντρα.

1′ Έναρξη του αγώνα

10′ Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά με τους γηπεδούχους να στέκονται σαφώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

12′ Γκολ για τον Παναιτωλικό. Σκόρερ ο Ουάρντα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το πέναλτι σφυρίχτηκε για χέρι του Ρουσσάκη, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν πέναλτι. Πρώτον, ήταν εκτός περιοχής. Δεύτερον, μάλλον δεν ήταν και χέρι! Όπως και να έχει, Παναιτωλικός – Πανθρακικός 1-0

19′ Ευκαιρία για του Παναιτωλικό, με τον Τομανέ να πιάνει την κεφαλιά και τον Γκαραβέλη να μπλοκάρει την μπάλα

35′ Δέκα λεπτά για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση

39′Δοκάρι για τον Παναιτωλικό, με τον Λεντέσμα να σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή και την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι του Γκαραβέλη

45′ Ένα θα είναι το λεπτό των καθύστερήσεων

45’+1′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Παναιτωλικό να προηγείται με 1-0 του Πανθρακικού με πέναλτι το οποίο δεν ήταν. Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε και δοκάρι, ενώ ο Πανθρακικός ήταν παθητικός και είχε σαν καλύτερη στιγμή μία φάση στο 29′, όπου το γκολ που πέτυχε ο Πετρούσης ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Παναιτωλικός – Πανθρακικός 1-0

Ώρα 15:52 Μερικά στατιστικά στοιχεία για το πρώτο ημίχρονο. 6-2 τα συνολικά σουτ για τον Παναιτωλικό, 3-1 τα σουτ στην εστία, 2-0 τα κόρνερ και 65%-35% η κατοχή της μπάλας

Ωρα 15:54 Θυμίζουμε ότι την μετάδοση προσφέρουν τα Coffee Lab, το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 και τα Χαλιά Ιωακειμίδη.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

47′ Καλή φάση με τον Κούσα αλλά το αδύνατο πλασέ του μπλοκάρει ο Γκαραβέλης εύκολα

56′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό, με τον Πετρούση να προσπαθεί να κρεμάσει τον Κριστιάνο, όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπλόκαρε την μπάλα

57′ Καλό σουτ του Μάρκος Πάουλο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα ψηλά άουτ

62′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Μπεκατώρος στη θέση του Κουσίδη

64′ ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, με τον Τομανέ να πιάνει την κεφαλιά, όμως αυτή να φεύγει άουτ

66′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Γκιντίδης στην θέση του Πετρούση

69′ Πρώτη αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Βασιλούδης στην θέση του Μάρκος Πάουλο

76′ Τελευταία αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Φουρκάν στη θέση του Ρομπέρ

90′ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+3′ Τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο. Πρώτη ήττα για τον Πανθρακικό στο Κύπελλο, ο οποίος δεν έπαιξε καλά και δεν πίεσε ιδιαίτερα τον Παναιτωλικό, όμως ηττήθηκε από ένα πέναλτι που δεν ήταν. Τελικό αποτέλεσμα: Παναιτωλικός – Πανθρακικός 1-0.