Α2 Ανδρών: Ρεπό και… ανασύνταξη στην (χωρίς πόντο ακόμα στο πρωτάθλημα) ΓΕΑ

 

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο, μετά από διακοπή μιας εβδομάδας λόγω των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, το πρωτάθλημα στην Α2 Κατηγορία Ανδρών.

Η ΓΕΑ που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, έχει ρεπό και την χρυσή ευκαιρία να αναδιοργανωθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας, μετά το κακό ξεκίνημα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Η ομάδα του Ιπποκράτη Δήμιτσα τις τελευταίες δύο εβδομάδες ηττήθηκε ισάριθμες φορές από την ΑΕ Κομοτηνής του μέχρι πρότινος συνεργάτη του στον Εθνικό Ανέστη Γιαννακόπουλου.

Ο τελευταίος βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση με την ομάδα του. Έχοντας εκμεταλλευθεί την έδρα της, η ΑΕ Κομοτηνής δείχνει να ξεμπερδεύει από νωρίς με οποιονδήποτε κίνδυνο υποβιβασμού, ωστόσο επειδή είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές, επισημαίνει ότι δεν χρειάζεται εφησυχασμός αρχής γενομένης από το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στις Σέρρες με την τοπική ομάδα (στις 7.00 το απόγευμα).

Αντιθέτως η ΓΕΑ έχει ηττηθεί με 3-1 σετ στην έδρα της από τον Νέστωρα στην πρεμιέρα, με 3-0 επίσης στην Αλεξανδρούπολης από τον ΑΟ Σερρών και με 3-1 στο θρακιώτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Κομοτηνή. Έχοντας χάσει και το κύπελλο και έχοντας ρεπό την προσεχή αγωνιστική, γίνεται αντιληπτό ότι αποκτά κομβική σημασία η αναμέτρηση ΓΕΑ – ΧΑΝΘ στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος το απόγευμα της μεθεπόμενης Κυριακής, 11 Δεκεμβρίου,