ΕΠΣ Ξάνθης: Διακοπή λίγο πριν το τέλος στο Άρης Πετεινού – Άρης Αβάτου λόγω… μπουκαλιού

 

Το ντέρμπι των δύο Άρεων της ΕΠΣ Ξάνθης, αυτό ανάμεσα στον Πετεινό και το Άβατο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας διεκόπη λίγο πριν το τέλος του λόγω ενός… μπουκαλιού.

Το μπουκάλι εκτοξεύθηκε λίγο πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου από κάποιον στην κερκίδα. Δεν τραυμάτισε κανέναν, ωστόσο ο διαιτητής έκρινε ότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων και διέκοψε τον παιχνίδι, στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η γηπεδούχος ομάδα όσο και η φιλοξενούμενη συναινούν στο να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά το παιχνίδι, που την στιγμή της διακοπής έφερνε τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1. Ωστόσο ο διαιτητής περίμενε πρώτα να έρθει αστυνομία.

Είναι άγνωστο την δεδομένη στιγμή και ενώ έχει περάσει πάνω από μισή ώρα μετά την διακοπή αν το παιχνίδι θα συνεχιστεί ή θα διακοπεί κανονικά και ενώ στο γήπεδο πλέον πέφτει πυκνό το σκοτάδι. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο είναι αρχείο και δεν προέρχεται από τον συγκεκριμένο αγώνα.