Super League: Με ήττα συνέχισαν στο πρωτάθλημα οι έφηβοι της Ξάνθης

 

Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ17 της Ξάνθης από την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού το μεσημέρι του Σαββάτου, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από 2 περίπου εβδομάδες.

Η ομάδά του Παναιτωλικού ήταν καλά στημένη και εκμεταλλευόμενη κάποια λάθη στην άμυνα της Ξάνθης, κατάφερε να προηγηθεί με δύο τέρματα, αρχικά στο 25′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντόβα, ενώ στη συνέχεια έκανε το 2-0 στο 48′ με κεφαλιά του ίδιου παίκτη. Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε προσωρινά στο 55ο λεπτο με γκολ του Δουλγέρη από την άσπρη βούλα, αλλά είδε και πάλι τον Παναιτωλικό να ανεβάζει τη διαφορά στα δύο τέρματα στο 65′ όταν και σκόραρε ο Καβαδδίας. Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει και πάλι στο 75′ με το γκολ του Γκατζογια.

Παναιτωλικός: Καλαντζής, Ντόβας, Θώδης, Μπακαδήμας, Ζότα, Τσιαντής (89′ Σκόνδρας), Πατίλας (70′ Αλομπισάντ), Καββαδίας, Βασίλακας (83′ Κοτοφώλης), Κοτρώτσος (88′ Μαντζανάς), Πανταζής (67′ Λιάβας).

Ξάνθη: Ζουρνατζίδης (80′ Μανιάς), Τενεκές, Θεοφυλάκης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος (85′ Κοντάκης), Δουλγέρης, Γράβας (60′ Γκατζόγιας), Μελιόπουλος, Ζουμπουλίδης, Σπυριδωνίδης (46′ Γκασιμπαγιαζίδης), Ιωάννου.