Football League: Ξύπνησε αργά ο Πανθρακικός για να αποφύγει την ήττα από τον Αιγινιακό

 

Με εκτός έδρας  ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις η ομάδα του Πανθρακικού καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από τον Αιγινιακό, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες. Έτσι έμεινε στον έναν βαθμό που απέκτησε στην εντός έδρας αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας παραμένοντας έτσι στην 13η θέση.

Το παιχνίδι άρχισε χωρίς να σημειωθεί κάτι αξιόλογο στα 15 πρώτα λεπτά. Η ομάδα του Αιγινιακού κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ καθώς μετά από εκτέλεση του Γκατζολάρι ο Ζγκούρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 36ο λεπτό του παιχνιδιού αφού 5 λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί το σουτ του  Γαβριηλίδη με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Έτσι το ημίχρονο έληξε με το σκορ να παραμένει 1-0 υπέρ της ομάδας του Αιγινίου.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου η ομάδα του Αιγινιακού κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της μετά από το πέναλτι που κέρδισε ο Φασίδης και μετέτρεψε σε γκολ ο  Γιαζιτζόγλου με εύστοχη εκτέλεση. Στο 67′ όμως η ομάδα της Κομοτηνής αντέδρασε και με σουτ εντός περιοχής του Χαλκιαδάκη μέσα από την περιοχή μείωσε το σκορ και ξαναμπήκε στο παιχνίδι διεκδικώντας τον βαθμό ή τους βαθμούς.

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν με την ομάδα της Κομοτηνής να πιέζει αλλά να μην μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση και έτσι η πλάστιγγα έγειρε για την ομάδα του Αιγινίου που κατάφερε να κερδίσει και να πάρει τους 3 βαθμούς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι, Φασίδης, Ζγκούρη (79′ Ονουάτσι ), Γκούρτσας

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός (55′ Χαλκιαδάκης ) , Ρουσσάκης (86′ Μπεκατώρος ), Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος (55′ Κουσίδης ) , Κάρδαρης, Ρομπέρ, Νικόλτσης.