Super League: Η αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

 

Τελευταία προπόνηση στην «έδρα» της σήμερα για την Ξάνθη, και μετά το πέρας αυτής ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 20άδα η οποία θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (17:15 LIVE ThrakiSportS).

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, τεχνικό επιτελείο και παίκτες πραγματοποίησαν την τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσουν για το Αγρίνιο. Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε, φυσικά, προθέρμανση, ενώ στη συνέχεια το βάρος έπεσε στην τακτική του αγώνα και συγκεκριμένα σε θέματα αμυντικής, αλλά και επιθετικής λειτουργίας.

Αμέσως μετά το πέρας της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα, με τον Οκάν Χατζητερζόγλου να ξεπερνά τελικά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε την Πέμπτη και να ταξιδεύει κανονικά, ενώ σε αντίθεση τον Ντάνι Νιέτο να είναι εκτός πλάνων λόγω της ποινής που εκτίει, αλλά και των τραυματιών Καρίμ Σολτάνι και Αριστοτέλη Καρασαλίδη.

Δείτε τους 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή:

Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Παπαγεωργίου, Λισγάρας, Φλίσκας, Σβάρνας, Κολλαράς, Γουάλας, Ορφανίδης Λ., Βασιλακάκης, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Ορφανίδης Π., Λάζιτς, Τριάδης, Γιουνές, Ράνος.