LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας και Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας και Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Καρτάλης υποδέχεται τις πληροφορίες από τους απεσταλμένους του ThrakiSportS στα δυο γήπεδα και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Μετά από διακοπή δυο εβδομάδων, επαναρχίζει το μεσημέρι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής που κανονικά επρόκειτο να διεξαχθούν την περασμένη Κυριακή αλλά δεν έγινε λόγω της γνωστής διακοπής. Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορεσετε να πληροφορηθείτε την εξέλιξη στα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Ωρα 14:22  Σε αυτήν την επανέναρξη οι δυο ομάδες της Θράκης έχουν εντός έδρας δοκιμασίες. Ο Ορφέας Ξάνθης φιλοξενεί στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Αλμωπό Αριδαίας ενώ η Δόξα Προσκυνητών στο ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής την Νάουσα.

Ωρα 14:25  Τόσο ο Μπάμπης Χατζημεστής για τον Ορφέα όσο και ο Γιάννης Κλειτσιώτης για την Δόξα Προσκυνητών δεν αντιμετωοπίζουν προβλήματα εκτός προγράμματος, αφού οι απουσίες που υπάρχουν ήταν γνωστέςοι δυο ομάδες της Θράκης θέλουν νίκες, ειδικά στην Κομοτηνή ώστε να ξεφύγει η ομάδα της Δόξας από τις τελευταίες θεσεις.

Ωρα 14:28  Συνοπτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής: Α.Ο. Καρδίας – Απόλλων Παραλιμνίου, Καμπανιακός – Νέστος Χρυσούπολης, Εορδαϊκός – Δόξα Δράμας, Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα: Σιμίδης, Απόλλων Καλαμαριάς – Καβάλα, Λαγκαδάς – Α.Ε. Ποντίων, Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας.

Ωρα 14:31  Όλες  οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 15:00 και θα υπάρχει απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS για όλα τα παιχνίδια με έμφαση φυσικά στα ματς του Ορφέα και της Δόξας, όπως σε όλους τους αγώνες των εκπροσώπων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ώρα 14:35 Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:38 Δεύτερος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 9ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:41 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:43 Χορηγός της σημερινήςαγωνιστικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:45 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:49 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στη Ξάνθη. Ο Ορφέας Ξάνθης ξεκινά με τους Ρούφο, Τζαμπάζ Χαλήλ, Μελισσόπουλο, Μαλαδένη, Μακράκη, Μαυρόπουλο Λ., Καραγκιόζη Β., Μπουνταγκίδη, Ξαντινίδη, Λαζαρίδη, Μουμίν Ογλού. Η σύνθεση για τον Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης, Παντελίδης, Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Τσιμτσιρίδης, Κώστας.

Ώρα 14:51 Ας ρίξουμε μια ματιά και στους αναπληρωματικούς των ομάδων στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ορφέας Ξάνθης: Θεοδωρίδης, Ζικολάρι, Κωτίδης, Μαυρόπουλος Γ., Πασχαλάκης, Χαλήλ Ιμπράμ, Χαραλαμπίδης. Αλμωπός Αριδαίας: Ελευθεριάδης Θ., Κοβάτσης, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Ελευθεριάδης Λ., Τσιρλίδης, Σιδώρης.

Ώρα 14:54  Πρώτος διαιτητής του αγώνα μεταξύ Ορφέα και Ξάνθης είναι ο κ. Δρακίδης Ιωάννης, με βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδης από την ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 14:55 Για να δούμε και τις εντεκάδες των ομάδων στο άλλο ματς, στην Κομοτηνή. Για τη Δόξα Προσκύνητων ο Κλειτσιώτης ξεκινά με τους εξής:  Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Μουζασβίλι, Κίτσος, Τρίχας, Δραγανίδης, Ιωαννίδης, Βάσκος, Κλις, Εμρέ. Η Νάουσα κατεβαίνει με την εξής ενδεκάδα: Γρηγοριάδης, Γιαννόπουλος, Κασμερίδης, Μπρέγκου, Χατζόπουλος, Κωτσόπουλος, Ζούρκος, Νύρλας, Σαμαρόπουλος, Καπετάνος, Περηφανόπουλος.

Ώρα 14:58 Διαιτητής του αγώνα στην Κομοτηνή είναι ο κ. Σιμούδης από την ΕΠΣ Έβρου, με βοηθούς τους Χατζημωυσιάδη και Εμπλιούκ από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Ώρα 15:01 Σέντρα στους αγώνες σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Ώρα 15:12 Ευκαιρία στη Ξάνθη για τον Αλμωπό, που απείλησε με ένα σουτ του Ελευθεριάδη, με τον Ρούφο να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Την ίδια ώρα με το δεκάλεπτο να έχει συμπληρωθεί και στην Κομοτηνή, δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση.

Ώρα 15:16 Μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα! Βαθιά μπαλιά του Μουμίν Ογλού στη πλάτη της άμυνας, με τον Μελισσόπουλο να κατεβάζει και να πλασάρει ελάχιστα άουτ.

Ώρα 15:17 Γκολ στη Κομοτηνή! Λάθος στην άμυνα της Δόξας κοντά στο χώρο του κέντρου, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Κωστόπουλος και έκανε το 0-1 υπέρ της ομάδας του. Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα 0-1!

Ώρα 15:23 Ισορρόπησαν τα παιχνίδια σε Ξάνθη και Κομοτηνή, αφού στο γήπεδο του ΑΟΞ, οι ομάδες κάνουν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου, ενώ στη Κομοτηνή η Δόξα Προσκυνητών προσπαθεί να κερδίσει μέτρα και να ξεπεράσει το γρήγορο γκολ που δέχτηκε και απέιλησε με κάποια σουτ τα οποία κατέληξαν, όμως άουτ.

Ώρα 15:29 Πάμε να δούμε και τα σκορ των υπόλοιπων αγώνων του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής που βρίσκονται περίπου στο 25ο λεπτό: Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης  1-0, Εορδαϊκός-Δόξα Δράμας  0-1, Δόξα Προσκυνητών-ΦΑΣ Νάουσα  0-1, Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα  0-1. Τα άλλα ματς είναι στο 0-0 (ΑΠΕ Λαγκαδά-ΑΕΠ Βατολάκκου, Ορφέας Ξάνθης-Αλμωπός Αριδαίας, ΑΟ Καρδίας-Απόλλων Παραλιμνίου, θυμίζουμε ρεπό έχει ο Μακεδονικός Φούφα)

Ώρα 15:31 Ευκαιρία για την Νάουσα στη Κομοτηνή που με σουτ του Κωτσόπουλου σουτ έξω από τη περιοχή το οποίο πέρασε όμως άουτ και δεν απείλησε τον τερματοφύλακα.

Ώρα 15:37 Αλλη μια καλή ευκαιρία για την Νάουσα. Μπαλιά του Καπετάνου στο κενό χώρο, με τελικό αποδέκτη τον Κωτσόπουλο, το σουτ του οποίου κατέληξε επίσης άουτ.

Ώρα 15:45 Γκοοοοοοοοοολ!!! Καταληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Μουμιν Ογλού, απέκρουσε με τα ακροδάκτυλα ο Μένιος, η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Μαυρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!! Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας 1-0!

Ώρα 15:46 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα 0-1

Ωρα 15:47  Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στο γήπεδο τοπυ ΑΟΞ. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας 1-0

Ώρα 15:51 Θυμίζουμε ότι αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:53 Δεύτερος ένας χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 9ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:55 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:57  Για να δούμε και τα αποτελέσματα των αγώνων στο ημίχρονο.Μονο σε ένα ματς δεν έχουμε πλέον σκορ. Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης  1-0, Εορδαϊκός-Δόξα Δράμας  0-1, Δόξα Προσκυνητών-ΦΑΣ Νάουσα  0-1, Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα  0-1, ΑΠΕ Λαγκαδά-ΑΕΠ Βατολάκκου  0-0, Ορφέας Ξάνθης-Αλμωπός Αριδαίας  1-0, ΑΟ Καρδίας-Απόλλων Παραλιμνίου  0-1.  Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

Ώρα 15:59 Συνεχίζουμε με τους χορηγούς της σημερινής αγωνιστικής αλλά μεταφερόμαστε στην πόλη της Κομοτηνής όπου μας βοηθούν τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 16:01 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 16:04  Εχουν ξεκινήσει τα δεύτερα ημίχρονα στα παιχνίδια και φυσικά στους δυο αγώνες που μεταδίδουμε. Θυμίζουμε ότι ο Ορφέας προηγείται 1-0 του Αλμωπού Αριδαίας στην Ξάνθη ενώ η Δόξα Προσκυνητών χάνει με 1-0 από την Νάουσα στην Κομοτηνή.

Ώρα 16:10 Δύο αλλαγές στον αγώνα της Δόξας Προσκυνητών, για τους γηπεδούχους βγήκε ο Ιωάννιδης και μπηκε ο Γιαννακιτσήδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους τη θέση του Μπέργκου πήρε ο Τούφας.

Ώρα 16:15 Πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου στη Κομοτηνή, με ένα σουτ του Εμρέ που αποκρούστηκε από τον αντίπαλο κίπερ που διατήρησε το 0-1 υπέρ της ομάδα του.

Ώρα 16:16 Πρώτη αλλαγή και στην Ξάνθη, για τον Αλμωπό. Στο γήπεδο μπήκε ο Ελευθεριάδης Θ. και βγήκε ο Τσιμτσιρίδης.

Ώρα 16:17 Τρομερή ευκαιρία για τον Ορφέα για το 2-0, αλλά το σουτ του Μελισσόπουλου τράνταξε το δοκάρι του αντίπαλο κίπερ.

Ώρα 16:20 Άλλη μια αλλαγή για την Νάουσε, αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο ο Χατζόπουλος και δίνει τη θέση του στον Ντινόπουλο.

Ώρα 16:22 Δεύτερη αλλαγή για τον Αλμωπό Αριδαίας, βγήκε ο Κώστας και τη θέση του πήρε ο Σιδηρόπουλος.

Ώρα 16:25 Καλή ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών με τον Γιαννακιτσίδη να βγάζει μια πάσα στον Βάσκο,  το σουτ του οποίου από πολύ καλή θέση κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα.

Ώρα 16:26 Δύο αλλαγές στα σκορ των υπόλοιπων αγώνων του πρώτου ομίλου, με τη μία στη Δράμα και την άλλη στο Λαγκαδά. Πάμε να δούμε όλα τα σκορ περίπου στο 70′ των αγώνων:

Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης  1-0, Εορδαϊκός-Δόξα Δράμας  0-2 , Δόξα Προσκυνητών-ΦΑΣ Νάουσα  0-1, Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα  1-1 , ΑΠΕ Λαγκαδά-ΑΕΠ Βατολάκκου  1-0, Ορφέας Ξάνθης-Αλμωπός Αριδαίας  1-0ΑΟ Καρδίας-Απόλλων Παραλιμνίου  0-1
Ώρα 16:32 Αλλαγή για τον Ορφέα στη Ξάνθη, βγήκε ο Ξαντινίδης για να δώσει τη θέση του στον Χαλήλ Ιμπράμ.

Ώρα 16:33 Πέναλτι για τον Ορφέα!!

Ώρα 16:35 Τεράστια ευκαιρία για τον Ορφέα να κλειδώσει τη νίκη, αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Μουμίν Ογλού, ανέλαβε να εκτελέσει ο , με τον Μένιο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούει.

Ώρα 16:37 Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Παπασυμεών, για ένα φάουλ που έκανε και κόκκινη! Με δέκα ο Αλμωπός!

Ώρα 16:39 Αλλαγή για τον Ορφέα, μπαίνει ο Πασχαλάκης στη θέση του Μουμίν Ογλού, και για τον Αλμωπό μπήκε ο Τσιρλίδης και βγήκε ο Κιουλτσόπουλος.

Ώρα 16:42 Σουτ του Καπετάνου για την Νάουσα που κατέληξε άουτ.

Ώρα 16:44 Γκοοοοοοοολ!!! Κάθετη μπαλιά του Μελισσόπουλου στη πλάτη της άμυνας, η μπάλα κατέληξε στον Λαζαρίδη, που την έσπασε στον Χαλήλ Ιμπράμ, ο οποίος πλάσαρε για το 2-0! Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας 2-0!!

Ώρα 16:47 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή με ήττα για την Δόξα! Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα 0-1!

Ώρα 16:49 Γκολ! Χέρι του Μακράκη εντός της περιοχής, πέναλτι για τον Αλμωπό και με εκτελεστή τον Ζαρογιάννη, έγινε το 2-1. Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας 2-1

Ώρα 16:53 Τελευταία αλλαγή για τον Ορφέα, με τον Κωτίδη να παίρνει τη θέση του Λαζαρίδη.

Ώρα 16:54 Τέλος του αγώνα και στην Ξάνθη, όπου ο Ορφέας πήρε τελικά το πολύτιμο τρίποντο. Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας 2-1!

Ώρα 16:56 Πάμε να δούμε και τα τελικά σκορ των υπόλοιπων αγώνων του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης 1-0, Εορδαϊκός-Δόξα Δράμας  0-3, Δόξα Προσκυνητών-ΦΑΣ Νάουσα  0-1, Απόλλων Καλαμαριάς-Καβάλα 2-1, ΑΠΕ Λαγκαδά-ΑΕΠ Βατολάκκου 3-0, Ορφέας Ξάνθης-Αλμωπός Αριδαίας  2-1, ΑΟ Καρδίας-Απόλλων Παραλιμνίου  0-1
Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

Ώρα 17:01 Αυτά από τους αγώνες σε Ξάνθη και Κομοτηνή, σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τους αγώνες του Ορφέα και της Δόξας Προσκυνητών, μείνετε στο ThrakiSportS καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ.