Επιτυχίες για τους ιστιοπλόους του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης στα Μουδανιά

 

Με μία πρώτη θέση στην κατηγορία παίδων στα σκάφη Optimist επέστρεψε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης από τα Μουδανιά όπου διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας ‘Χαμένες Πατρίδες’ για τις κατηγορίες σκαφών Optimist, Laser 4.7, Laser Radial.

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου 2016. Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες για τους αθλητές μιας και την πρώτη μέρα επικρατούσαν ισχυροί νότιοι άνεμοι με έντονο κυματισμό και την δεύτερη ημέρα δυνατοί βορειοδυτικοί άνεμοι.

moudania2Στην αποστολή του ΝΟΑ συμμετείχαν στα σκαφη Optimist ο Αθανάσιος Κασαπίδης που κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία παίδων, ο Ευάγγελος Αργύρης που αναδείχθηκε 14ος, ο Σταύρος Παλακίδης που βγήκε 15ος και ο Παναγιώτης Μουμτζίδης που ήρθε 17ος στα αγόρια.

Στην κατηγορία σκαφών Laser 4.7 ο Πολυχρόνης Γιαννακίδης κατέλαβε την 4η θέση στα αγόρια και η Δήμητρα Παπαχρήστου την 4η θέση στα κορίτσια.

«Συγχαρητήρια σε όλους στους αθλητές και στον προπονητή της ομάδας Ηλία Τσαουσίδη για την πολύ όμορφη παρουσία της ομάδας του ΝΟΑ», επισημαίνει σχετική ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.