Α2 Γυναικών: Με σούπερ Σιούγγαρη, Νικολαΐδου και Καρακύκλα η Νίκη «διέλυσε» την ΧΑΝΘ

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Νίκη Αλεξανδρούπολης στον μαραθώνιο της Α2 Γυναικών, καθώς το βράδυ του Σαββάτου νίκησε με 3-0 την ΧΑΝΘ στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Έχοντας ως κορυφαίες την πασαδόρο Καλλιόπη Σιούγγαρη αλλά και τις Σοφία Καρακύκλα και Εύα Νικολαΐδου που ειδικά με τα μπλοκ τους στα μισά του πρώτου σετ, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος της Νίκης 12-17 για το 25-20, η ομάδα του Έβρου πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς σε αγώνα που με το ζόρι ξεπέρασε τη μία ώρα.

Στα επόμενα δυο σετ, με την ψυχολογία στα ύψη, τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη δεν άφησαν περιθώρια στις αθλήτριες από την Θεσσαλονίκη να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους. Έτσι ήρθε σχετικά εύκολα η νίκη. Τα σετ της αναμέτρησης: 25-20, 25-18, 25-20.

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σιούγγαρη, Νικολαϊδου, Παρισάκη, Καλογεροπούλου, Καρακύκλα, Χαρισιάδου,  Λυμπεροπούλου (λ) / Καράμπαλη

ΧΑΝΘ: Κουνουπίδου, Κίτσου, Αρμουτάκη, Μπακοπούλου, Αλτίνη, Κουτρουμπή, Βερνάρδου (λ) / Ηλιάδη, Ηλιοπούλου, Κουρτίδου, Γκολέμα, Θωμοπούλου