Γ΄ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Εντός έδρας παιχνίδι για την ΑΕ Κομοτηνής, εκτός έδρας για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, με τις δύο ομάδες να έχουν αντιπάλους από την Καβάλα.

Συγκεκριμένα η ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται τον Αστέρα Καβάλας και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Διαιτητές της αναμέτρησης στην Κομοτηνή είναι οι Εκίζογλου και Λαδάς από το Σύνδεσμο Κιλκίς.

Αντίθετα ο ΓΑΣ αντιμετωπίζει στην Καβάλα την Αγία Βαρβάρα, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Διαιτητές στα Ποταμούδια είναι οι Ντόγκας και Χατζηχαρίσης από το Σύνδεσμο το Σύνδεσμο Ημαθίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

ΔΑΚ Περαίας:  Ακτή Ζέφυρος 02 – Μακεδονικός (Τσοκόλης-Γαζέτας (Φωτιάδης))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΑΕ Κομοτηνής – Αστέρας Καβάλας (Εκίζογλου-Λαδάς (Γκουρτζελίδης))

ΔΑΚ Ποταμουδιών:  Αγία  Βαρβάρα – ΓΑΣ Κομοτηνή (Ντόγκας-Χατζηχαρίσης (Λιρίδης))

ΔΑΚ Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – Νεάπολη (Αγραφιώτης Ιωαν.-Πράττος (Παραλικίδης))

Κ.Γ. Μαντουλίδη:  Μαντουλίδης – Παναθλητικός (Λουλουδιάδης-Γραικος (Τοζακίδης))

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – Ιωνικός Ιωνίας (Ρούκας-Μπακάλης (Γιαβρής))

Κ.Γ. Νέων Μουδανιών:  Νέα Μουδανιά – Ορφέα Νέου Σκοπού (Πετανίδου-Τοκμακίδης (Τζιομπάνος))