Οριακή η κατάσταση στην Ορεστιάδα! Πέταξαν έξω από τα δωμάτια τους παίκτες λόγω χρεών στο ξενοδοχείο!

 

Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, καθώς τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια απειλώντας ακόμη και την βιωσιμότητα των “πράσινων”, αφού μοιάζουν πλέον με πελώρια κύματα έτοιμα να βυθίσουν τον ιστορικό σύλλογο.

«Τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά και το ένα “χτύπημα” διαδέχεται το άλλο, με την διοίκηση του συλλόγου να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει προκειμένου να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις», επισημαίνει το VolleyPlanet.

Ως γνωστόν, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ οι οφειλές προς τηνCEV και τους Ίσακσον-Γκούσταφσον, λίγο έλειψε να κοστίσουν στον ΑΟΟ την αναίρεση των δελτίων των ξένων αθλητών του. Ωστόσο έστω και στο παρά ένα τα χρήματα έπειτα από μεγάλη προσπάθεια βρέθηκαν και κατατέθηκαν στον λογαριασμό γλυτώνοντας την ομάδα από τα χειρότερα.

«Δυστυχώς όμως αυτό το… “καμπανάκι” δεν ήταν και το τελευταίο για το σύλλογο του Έβρου καθώς την Τετάρτη το πρωί το ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι 4 ξένοι και ορισμένοι Έλληνες παίκτες, λόγω οφειλών, τους έβγαλε από τα δωμάτια», αποκαλύπτει νεώτερο δημοσίευμα του VolleyPlanet. Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης ήταν οι παίκτες που είχαν το πρόβλημα να διανυκτερεύσουν το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο στο… Διδυμότειχο.

Στα θετικά -αν υπάρχει κάτι θετικό βέβαια σε μια τέτοια κατάσταση- είναι η αναχώρηση της “πράσινης” αποστολής το μεσημέρι για την Σύρο όπου παίζει η ομάδα το Σάββατο, που αναμένεται να δώσει τον απαιτούμενο χρόνο στην διοίκηση να διευθετήσει το ζήτημα της διαμονής των αθλητών της.

Ωστόσο το ξενοδοχείο δεν είναι το μόνο πρόβλημα. «Την ίδια ώρα οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι, ενώ θέμα υπάρχει και με τον Μίκαελ Μέρτεν και εξελίξεις αναμένονται ουσιαστικά από Δευτέρα», προστίθεται στο δημοσίευμα.

Το άρθρο καταλήγει: «Μια κατάσταση δύσκολη για την Ορεστιάδα η οποία εκτός από τα εξωαγωνιστικά θέματα καλείται να βρει λύση και στο αγωνιστικό κομμάτι αφού επόμενος αντίπαλο της είναι ο Ηρακλής Χαλκίδας. Παιχνίδι που για πολλούς χαρακτηρίζεται από τώρα ως τελικός, με τη νίκη να είναι επιτακτική αν θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεση και αγωνιστική τους ανάκαμψη».