Τα “έχωσε” με “γαλλικά” σε έξι Θρακιώτες παίκτες ο πρόεδρος των Τρικάλων για την ήττα της πρεμιέρας

 

Τα Τρίκαλα μπορεί στην πρεμιέρα τους την περασμένη Πέμπτη στο Κύπελλο Ελλάδος να ήταν χάρμα ιδέσθαι, όμως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν βλεπόταν.

Ο Αγροτικός Αστέρας, με τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού Βασίλη Τριανταφυλλάκο να περνάει στο δεύτερο ημίχρονο αλλαγή, νίκησε πολύ εύκολα με 3-1 την ομάδα της Θεσσαλίας των Μπαικαρα, Σαρακατσάνου, Μουμίν, Μίνγκα, Ριζογιάννη και Χασομέρη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα με το τέλος του αγώνα ο ιδιοκτήτης της ομάδας Χρήστος Γιαλιάς να μαζέψει στο κόρνερ τους παίκτες (η φώτο από το sportstrikala.gr) και να τους πει τα εξής: “Ορίστε, κοιτάξτε τα χάλια μας, οι άλλοι μάγκες είναι, μας γαμ@@@@ε και φύγανε. πάτε να… ρε, είναι εικόνα αυτή; Είστε ξεφτίλες, σας ρεζίλεψαν Δεν αξίζουν ούτε το 1/3 της ομάδας και σας νίκησαν! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή. Όποιου δεν του αρέσει να σηκωθεί και να φύγει

Όπως βλέπετε από τη φωτογραφία, στην οποία μπροστά φαίνεται ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, οι παίκτες έχουν σκυμμένα κεφάλια και χωρίς φυσικά να μιλάει κανένας, ενώ μένει να δούμε τι επίδραση θα έχουν τα λόγια του ιδιοκτήτη της ομάδας των Τρικάλων στους παίκτες της ομάδας.