LIVE από την Σπάρτη η πρεμιέρα της Football League: ΑΕ Σπάρτη-Πανθρακικός 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση Σπάρτη – Πανθρακικός για την 1η αγωνιστική της πολύπαθης και φέτος Football League.

Καλησπέρα! Επιτέλους επίσημη δράση για τις ομάδες της Football League, καθώς ξεκινάει σήμερα το πρωτάθλημα. Φυσικά όλοι περιμένουμε με αγωνία το πως θα εμφανιστεί ο ανανεωμένος Πανθρακικός απέναντι σε μια δυνατή ομαδα όπως η Σπάρτη.

Ωρα 14:28 Ήδη οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει την προθέρμανση τους. Θα σας πούμε σε λίγο συνθέσεις, πάμε να δούμε όμως πρώτα τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης

Ώρα 14:32  Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση Σπάρτη-Πανθρακικός σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 14:36  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 14:40 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:44 Χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 14:47  Πάμε στην σύνθεση του Πανθρακικού. Ο Κώστας Ανυφαντάκης ξεκινά με τους Γκαραβέλη, Κάρδαρη, Μυρθιανό, Πολίμο, Πετρούση, Νικόλτση, Γαρβριηλίδη, Μπουγαίδη, Ρομπερ, Πλέγα και Ηλιάδη.

Ωρα 14:50  Για την ΑΕ Σπάρτη του Σωτήρη Αντωνίου ξεκινούν οι Μελίσσας, Σιώπης Δημήτρης, Παπαχρήστος, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Κατσίκης, Μπανούσης, Αρσενίεβιτς, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, και Μπουντόπουλος.

Ωρα 14:56  Επίσημη είσοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και πάμε στην έναρξη της αναμέτρησης.

1′ Εναρξη του αγώνα

2′ Πρώτη ευκαιρία για την Σπάρτη δυνατό σουτ του Μπανούση με εξωτερικό φάλτσο διώχνει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ

4′  Άμεση απάντηση του Πανθαρικικού ο Ρομπερτ με αριστερό σουτ λίγο έξω απο το τέρμα και το πρώτο κόρνερ και για τους Θρακιώτες

10′  Αρκετά καλό ρυθμό έχει το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο με την μπάλα πάνω κάτω και μια ελαφτιά υπεροχή για τους γηπεδούχους. Πολύ ελαφριά όμως.

12′ Kόρνερ από δεξιά με Μπουντόπουλο για Σπάρτη, μπλοκάρει εύκολα ο Γκαραβέλης.

17′  Φάουλ σε καλό σημείο για την Σπάρτη, μπλοκάρει ο Γκαραβέλης.

19′  Υποψία ευκαιρίας για Πανθρακικό, απέναντι σε οργανωμένη άμυνα όμως, διώχνει με γροθιές ο Μελίσσας μια σέντρα από τα δεξιά.

20′  Φάουλ απο δεξιά για τους Θρακιώτες εκτελεί ο Ηλιάδης, δίωχνει ο Μελλίσας και στην επαναφορά ο Ρόμπερ πιάνει το σουτ αλλά περνά άουτ, πάνω απο τα δοκάρια της Σπάρτης.

21′  Απαντά στις ευκαιρίες η Σπάρτη. Αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Αναστασάκος απο αριστερά και με υπερένταση διώχνει ο Γκαραβέλης

23′  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό! Γκολάρα για την ακρίβεια. Με ωραίο σουτ ο Ηλιάδης έξω απο την περιοχή κρεμά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. ΑΕ Σπάρτη – Πανθρακικός 0-1

28′  Προσπαθεί να συνέλθει η Σπάρτη από το γκολ που δέχθηκε αλλά κάπως ανορθόδοξα και αφήνει και κενά στην άμυνα έτσι.

30′  Φαουλ σε καλό σημείο για Σπάρτη. Εκτελεί ο Μπουντόπουλος πάνω στο τείχος και στην επαναφορά ο Οικονομόπουλος ψηλά αουτ.

36′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό όταν στην αντεπίθεση έφυγε ταχύτατα ο Νικόλτσης και απο πλάγια και έπιασε το αριστερό σουτ αλλά έστειλε την μπάλα λίγο αουτ.

38′  Μεγάλη ευκαιρία για Σπάρτη δυνατό σουτ του Αρσενίεβιτς αποκρούει με γροθιές και υπερένταση ο Γκαραβέλης.

42′  Γκολ η Σπάρτη. Ισοφαρίζει η γηπεδούχος ομάδα με σουτ από τον Αναστασάκο, έστειλε την μπάλα στο γάμα. Σπάρτη – Πανθρακικός 1-1

44′  Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ. Κοντινή κεφαλιά ψαράκι από τον Ηλιάδη, η μπάλα πέρασε αουτ.

45′  Λήξη ημιχρόνου στην Σπάρτη. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: ΑΕ Σπάρτη – Πανθρακικός 1-1

Ωρα 15:49  Στα άλλα παιχνίδια της πρεμιέρας της Football League που έχουμε σε εξέλιξη, Απόλλων Σμύρνης – Καλλιθέα 1-2, Αχαρναϊκός – Καλλονή 1-0 και Παναιγιάλειος – Χανιά 0-0.

Ώρα 15:52  Αξίζει να σας θυμήσουμε ότι την αναμέτρηση Σπάρτη-Πανθρακικός σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή.

Ωρα 15:54  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» στην Αθήνα.

Ώρα 15:56 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39.

Ώρα 15:58 Χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι, τέλος, τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» που βρίσκονται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 και καλύπτουν όλες τις ανάγκες του αγρότη.

Ωρα 16:01 Πάμε για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην Σπάρτη.

46′ Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πανθρακικό στην σέντρα

48′  Ευκαιρία για την Σπάρτη. Απο δεξιά ο Αναστασάκος σεντράρει για το κεφάλι του Μπουντόπουλου, η μπάλα κοντράρει, παίρνει περίεργη τροχιά περνά ξυστά απο το οριζόντιο δοκάρι.

49′  Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Σπάρτη. Σέντρα του Μπουντόπουλου, ο Αναστασάκος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο αουτ.

50′ Απαντά στις μαζεμένες ευκαιρίες της Σπάρτης ο Πανθρακικός, σουτ του Ηλιάδη στην αγκαλιά του Μελίσσα.

53′  Δεν υπάρχει αυτό το παιχνίδι, πάνω κάτω η μπάλα, κρίμα που δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη.

55′  Πρώτη αλλαγή για την Σπάρτη. Βγήκε ο Κατσίκης και μπήκε ο Ηλιόπουλος.

60′  Γκολ για την Σπάρτη. Ενας Θρακιώτης πληγώνει τους Θρακιώτες. Ο Δημήτρης Σιώπης με πλασέ από μπαλιά που δέχθηκε στην πλάτη της άμυνας από τον Αναστασάκο, βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Σπάρτη – Πανθρακικός 2-1.

65′ Στα άλλα ματς της πρεμιέρας της Football League έχουμε Αχαρναϊκός – Καλλονή 2-0 και τα άλλα παιχνίδια όπως τα αφήσαμε στο ημίχρονο.

67′ Αλλαγή για Πανθρακικό. Μπαίνει ο Χαλκιαδάκης στην θέση του Κάρδαρη.

70′ Αλλαγή για την Σπάρτη. Βγήκε ο Αρσενίεβιτς και πέρασε ο ταχύτατος Αναστασόπουλος.

72′  Ευκαιρία για την Σπάρτη. Ωραίο σουτ του Οικονομόπουλου απο αριστερά η μπάλα περνάει αουτ.

75′  Την ίδια ώρα για την Γ’ Εθνική μεγάλο αποτέλεσμα πάει να πάρει ο Ορφέας Ξάνθης στην Καλαμαριά, σε αντίθεση με την Δόξα Προσκυνητών. Λεπτομέρειες στο live της Γ’ Εθνικής με ένα κλικ ΕΔΩ.

77′ Ωραίο ενα-δυο Μπουντόπουλο με Παπαχρήστου ο δευτερος σουτάρει με την μπάλα να περνά λίγο έξω απο το αριστερό δοκάρι του Πανθρακικού.

79′ Πολύ καλή οργανωμένη επίθεση της Σπάρτης με τελικό αποδέκτη τον Μπουντόπουλο απο αριστερά ο οποίος σουτάρει με την μπάλα να περνάει λίγο αουτ.

80′  Ευκαιρία για τον Πανθρακικό να ισοφαρίσει αλλά ο πανταχού παρών αρχηγός της Σπάρτης Αναστασάκος έδιωξε μακριά μετά από κόρνερ του Πανθρακικού.

81′  Ευκαιρία για την Σπάρτη. Ο Οικονομόπουλος αλλάζει παιχνίδι με τον επερχόμενο Αναστασόπουλο και εκείνος σουτάρει πάνω στον Γκαραβέλη.

85′  Κίτρινη ο Πολίμος για τον Πανθρακικό αλλά και ο Αναστασόπουλος για την Σπάρτη.

86′  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Σπάρτη. Ο Βελλίνης παίρνει την θέση του Μπουντόπουλου.

88′  Σουτ του Ηλιόπουλου στην αγκαλιά του Γκαραβέλη.

90′  Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις. Πάθος και από τις δυο ομάδες και τελευταίες προσπάθειες Πανθρακικού να ισοφαρίσει.

90+2′  Ανατροπές έχουμε στα άλλα ματς. Ο Απόλλωνας Σμύρνης γυρίζει το εις βάρος του αποτέλεσμα και προηγείται 3-2 της Καλλιθέας, ο Αχαρναϊκός προηγείται 3-0 της Καλλονής, πάντα στο 0-0 Παναιγιάλιος και Χανιά.

90+4′  Τέλος της αναμέτρησης. Δυστυχώς ο Πανθρακικός προσπάθησε  αλλά δεν τα κατάφερε η ομάδα της Κομοτηνής. Τελικό αποτέλεσμα: Σπάρτη – Πανθρακικός 2-1