Super League: Κατευθείαν από Αθήνα μέσω Θεσσαλονίκης στην Ξάνθη η Κέρκυρα έχοντας στην αποστολή και Χιντζίδη

 

Οι Παναγιώτης Ζορμπάς, Ντένις Επστάιν και Στέφανος Σιόντης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Κέρκυρας για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Η αποστολή της Κέρκυρας αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (28/10) απ’ τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ξάνθη ενόψει της αναμέτρησης με την τοπικη ομάδα το Σάββατο (29/10, 17:15).

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε ανακοινώνει μαζί τις δυο εκτπς εδρας αποστολές για τα δύο παιχνίδια. Σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, οπου οι “Φαίακες” εχασαν 4-0, έχουν τρεις προσθήκες και δύο αποχωρήσεις, αφού στην αποστολή ενσωματώθηκαν οι Παναγιώτης Ζορμπάς, Στέφανος Σιόντης και Ντένις Επστάιν, ενώ επέστρεψαν στην Κέρκυρα οι Γκερέκος και Τρεπεκλής.

Αναλυτικά η αποστολή στην οποια μετεχουν οι Χιντζίδης Ντιόγκο : Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Αντιλέχου, Ναζίμ, Ντιόγκο, Ντουαλά, Γκόμες, Νίκιτς, Τουράμ, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Γρομητσάρης, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Κόντος, Παμλίδης, Σπίνουλας, Χιντζίδης, Ζορμπάς, Σιόντης και Επστάιν.