Άργησε αλλά φρόντισε να βραβεύσει τους Παραολυμπιονίκες Μιχαλεντζάκη και Καρυπίδη ο Δημοσχάκης

 

Μπορεί να απουσίασε από την ειδική εκδήλωση της Βουλής των Ελλήνων για τους Παραολυμπιονίκες, κάτι που είχε καυτηριάσει το ThrakiSportS, ωστόσο o Βουλευτής Έβρου και επίτιμος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης φρόντισε να βραβεύσει τους δύο Αλεξανδρουπολίτες παραολυμπιονίκες.

Σε κοινή  συνάντηση που είχε την Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη με τον χρυσό Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και τον 5ο παραολυμπιονίκη, επίσης της κολύμβησης, Δημήτρη Καρυπίδη ,καθώς και με τους προπονητές τους, Τάσο Καλλιτσάρη και Γιώργο Τυλιγαδά, τους βράβευσε για την χαρά που πρόσφεραν στους Έλληνες με τις διακρίσεις τους.

«Τους συνεχάρη για την εξαιρετική και συγκινητική συμμετοχή τους στην Παραολυμπιάδα της Βραζιλίας, για τη σπουδαία και ιστορική εμφάνιση τους σε αυτή, καθώς και για το πείσμα και την  αποφασιστικότητα που επέδειξαν», επισημαίνει το σχετικό δελτίο Τύπου και προσθέτει ότι τους έδωσε ως… ενθύμιο της συνάντησής τους, το αυτοβιογραφικό βιβλίο του, με τον τίτλο : “ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ … ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ».

Βέβαια, θα ήταν πολύ καλύτερα αν η συνάντηση και η παράδοση αυτού του δώρου έμεναν ιδιωτικά και δεν διαρρέονταν στα ΜΜΕ, αλλά είναι προφανές ότι ακριβώς για αυτόν τον σκοπό έγιναν, αφού κλήθηκαν κάμερες και φωτογράφοι για να την απαθανατίσουν ενώ εκδόθηκε και σχετικό δελτίο Τύπου. Κάλλιω αργά παρά ποτέ βέβαια και κάλλιω δημόσια παρά επίσης ποτέ.

Δεν ξέρουμε αν χάρηκαν με το δώρο οι Μιχαλεντζάκης και Καρυπίδης, αυτό που ωστόσο είναι σίγουρο είναι ότι εκτίμησαν πολύ περισσότερο την άλλη ανακοίνωση που είχε να τους κάνει ο βουλευτής Έβρου.

Συγκεκριμένα, τους γνωστοποίησε την επιθυμία της κόρης του  Ζωής, κορυφαίας πρώην πρωταθλήτριας της κολύμβησης που σήμερα είναι επιστήμονας Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, να αναλάβει σύμβουλος της δωρεάν διαιτολογικής και διατροφολογικής υποστήριξης των δυο παραολυμπιονικών για όσο χρονικό διάστημα ασχολούνται με τον αθλητισμό!