LIVE από τους Ζωσιμάδες: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΟ Ξάνθη 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Γιάννης Καρτάλης βρίσκεται στο γήπεδο των Ζωσιμάδων και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθήσουμε μαζί για το επόμενο χρονικό διάστημα την εξέλιξη στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα  – Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15:00.

Ωρα 14:25  Για την μετάδοση ευχαριστούμε πολύ για την χορηγία τους τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 14:28  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ωρα 14:31   Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:35 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:38 Έχουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων εδώ στα Γιάννενα.

Για τον ΠΑΣ ξεκινούν οι: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Σκόνδρας, Μπέριος, Μιχαήλ, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Δώνης, Ζάιρο, Μαμπούλου.

Για την Ξάνθη ξεκινούν οι: Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Λάζιτς, Τριάδης, Νιέτο και Ράνος.

Ώρα 14:43 Πάμε και στους αναπληρωματικούς των δύο ομάδων.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μαυρόπουλος, Μασούρας, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Κόντε, Γιάκος.

Ξάνθη: Σταθάκης, Φλίσκας, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Ορφανίδης Λ., Καμαρά, Γιουνές.

Ώρα 14:48 Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρεβένη (Χαλκιδικής) και Ηλία Νατσιούλα (Λάρισας). Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Τζιοβάρας (Φθιώτιδας).

Ώρα 14:53 Λιγότερο από δέκα λεπτά απομένουν, πλέον, για την έναρξη του αγώνα και οι παίκτες των ομάδων έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια για να ετοιμαστούν.

Ώρα 14:58 Επίσημη είσοδος των ομάδων στο γήπεδο που κατευθύνονται στο κέντρο του γηπέδου για την καθιερωμένη χειραψία.
1′ Σέντρα του αγώνα στους Ζωσιμάδες.

6′ Πρώτο σουτ του αγώνα, όταν η μπάλα κατέληξε μετά από κόντρες στο Τριάδη, που σούταρε, αλλά το σουτ ήταν πολύ αδύναμο για να απειλήσει τον Πασχαλάκη.

8′ Μετά την Ξάνθη, σειρά είχαν και οι γηπεδούχοι να απειλήσουν για πρώτη φορά τον Ζίβκοβιτς. Ο Καρανίκας σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε δυνατά, αλλά δε βρήκε την εστία και κατέληξε άουτ.

12′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Νιέτο, που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί μια λάθος πάσα του Σκόνδρα για τον Πασχαλάκη, αλλά τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ.

15′ ΓΚΟΛ! Απίθανο γκολ για τον ΠΑΣ! Εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Καρανίκα και Κούτρη, με τον τελευταίο να περνάει ανάμεσα από τρεις παίκτες της Ξάνθης, να σπάει την μπάλα στην περιοχή, εκεί όπου ήταν ο Μαμπούλου και με εύστοχο πλασέ έκανε το 1-0. ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-0.

23′ Παγωμένη η Ξάνθη τα τελευταία λεπτά. Δεν έχει καταφέρει να απειλήσει καθόλου μετά το γκολ του ΠΑΣ, με εξαίρεση μια άστοχη σέντρα του Νιέτο από τα αριστερά.

30′ Με τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου, ο ΠΑΣ προηγείται, με 1-0 μετά από ένα πολύ όμορφο γκολ του Μαμπούλου. Ο μεν ΠΑΣ, μετά το γκολ του δείχνει να ελέγχει εύκολα το ματς, ενώ η δε Ξάνθη, δεν έχει καταφέρει να αντιδράσει σχεδόν καθόλου, και δείχνει σαν να είναι απλός παρατηρητής του αγώνα.

33′ Λάθος του Χατζητερζόγλου, προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί ο Ζάιρο, έφτασε στην περιοχή και έκανε τη πάσα, εκεί όπου οι αμυντικοί της Ξάνθης έδιωξαν εγκαίρως.

35′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Συνεργασία με ένα – δύο ανάμεσα σε Κούτρη και Ζάιρο, με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή, να επιχειρεί ένα σουτ και τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

36′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα. Ο Κούτρης είναι αυτός που θα την αντικρίσει, για ένα φάουλ στον Παπαγεωργίου.

39′ Εκτέλεση με πάσα ενός κόρνερ, ο Νιέτο έφυγε λίγο πίσω, βρήκε τη κατάλληλη στιγμή σέντραρε, βρήκε μόνο του τον Χατζητερζόγλου στην περιοχή που σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

40′ Εκτέλεση φάουλ από τον Κοζορώνη, κεφαλιά του Μπέριο, και τελικά εντυπωσιακή απόκρουση του Ζίβοκοβιτς σε κόρνερ.

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου στα Γιάννενα.

Ώρα 15:46 Με μόλις μία ουσιαστική τελική η Ξάνθη στο πρώτο ημίχρονο, αυτή του νεαρού αμυντικού της Οκάν Χατζητερζόγλου που αστόχησε από πολύ καλή θέση εντός περιοχής. Ο ΠΑΣ ελέγχει πλήρως το ματς έως τώρα, μείνετε μαζί μας για να δούμε αν θα αλλάξει κάτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ώρα 15:48 Για την μετάδοση ευχαριστούμε πολύ για την χορηγία τους τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ώρα 15:52 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ώρα 15:55 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:58 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

45′ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

52′ Κίτρινη κάρτα και στον Μπαξεβανίδη, για ένα μαρκάρισμα στον Δώνη.

54′ Ευκαιρία για τον ΠΑΣ, με τον Κοζορώνη να εκτελεί ένα κόρνερ, τον Σκόνδρα να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

61′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Γιάκος θα μπει και θα πάρει τη θέση του Δώνη.

64′ Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Νιέτο μπήκε στην περιοχή, έκανε μια συρτή πάσα και βρήκε τον Λάζιτς, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε, αλλά ο Πασχαλάκης δήλωσε βροντερό παρών.

67′ Τριπλή αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ντε Λούκας παίρνει τη θέση του Πέτρου Ορφανίδη, ο Καμαρά θα μπει αντί του Βασιλακάκη και ο Γιουνές αντί Νιέτο.

69′ Κίτρινη κάρτα και στον Χαμζά Γιουνές, για μια χειρονομία που έκανε στον Μπέριο.

73′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Ναδάλες θα πάρει τη θέση του Κοζορώνη.

80′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του και ο Γιάννης Πετράκης, που βάζει στο ματς και τον Κόντε, για να αποχωρήσει ο Ζάιρο.

86′ Κίτρινη κάρτα στον Παπαγεωργίου, για μια απρόσεκτη του ενέργεια στο χώρο του κέντρου.

88′ Άλλη μια κίτρινη στον αγώνα. Αυτή τη φορά για τον Ναδάλες, για διαμαρτυρίες στον διαιτητή.

90′ Πέναλτι για τον ΠΑΣ!

90′ Τρία λεπτά καθυστερήσεων.

90+1′ Ο Χατζητερζόγλου ανέτρεψε τον Κόντε εντός περιοχής, και ο διαιτητής χωρίς να το σκεφτεί έδωσε πέναλτι. Ο Μαμπουλού που το εκτέλεσε όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

90+3′ Τέλος του αγώνα! Πρώτη ήττα για την Ξάνθη στο θεσμό του Κυπέλλου για φέτος, που ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΣ, στα Γιάννενα.