Mε τριάρα στην Καλλιθέα η πρώτη παράσταση του “νέου” Πανθρακικού!

 

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε με το “δεξί” την φετινή σεζόν επικρατώντας ανετα 3-0 της Καλλιθέας στην πρωτη του επίσημη εμφάνιση την φετινή σεζόν , δείχνοντας “σημάδια” ότι παρά την ριζική ανανέωση που πραγματοποίησε η δουλειά του Κώστα Ανυφαντάκη αρχίζει να φαίνεται.

Ο Πανθρακικός ήταν αποτελεσματικός στις τρεις καλές φάσεις που του παρουσιάστηκαν και εκμεταλλευόμενος τα λάθη της Καλλιθέας που δεν απειλησε ιδιαίτερα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νικης λίγες μερες πριν την πρεμιέρα του Στην Σπάρτη για το πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις. Στη μία που πήγε εντός εστίας ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ στο 37′ ο Νικόλτσης εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην περιοχή της Καλλιθέας έκανε το αριστερό σουτ και νίκησε τον Ντούνη.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλιθέα ανέβηκε αρκετά μέτρα στο γήπεδο για να πιέσει με αποτέλεσμα να δώσει αρκετούς χώρους στον Πανθρακικό. Σε μία από τις κάθετες πάσες στο 57′ ο τερματοφύλακας Ντούνης βγήκε μακριά από την εστία του κανοντας λάθος διώξιμο, ο Γκίνης “σαστισε” και δεν μπόρεσε ν’ απομακρύνει την μπάλα και ο Ηλιάδης από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Καλλιθέα πίεσε, αλλά δεν μπορούσε ν’ απειλήσει έχοντας αφήσει εκτεθειμένη την άμυνά της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 93′ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Καρδάρης να βγει μονος του με το τέρμα και να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Το άλλο ματς του ομίλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (66′ Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (60′ Κάρδαρης), Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης (75′ Μήλιος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη (74′ Κατσικογιάννης), Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής (68′ Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος.