Τα δυο γκολ του Ιγκόρ δεν ήταν αρκετά! Τέλος ο Κώστας Βασιλακάκης από τον πάγκο της Δόξας Δράμας

 

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η ομάδα της Δόξας Δράμας, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (24/10) ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον κομοτηναίο τεχνικό Κώστα Βασιλακάκη, λίγες ώρες μετά την ισοπαλία 2-2 στο ντέρμπι με την Καβάλα.

Όπως αποδείχθηκε, τα δυο γκολ του πρώην επιθετικού του πανθρακικού Ιγκόρ δεν ήταν αρκετά για να παραμείνει στον πάγκο της δραμινής ομάδας, που γνώρισε την δεπύτερη απώλεια βαθμών μετά την ισοπαλία της 2ης αγωνιστικής στην Κομοτηνή με την Δόξα Προσκυνητών.

Βαρύνουσα σημασία στον τερματισμό της συνεργασίας με τον Κώστα Βασιλακάκη έπαιξε και ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου από τον μισητό αντίπαλο, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που έχει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα (αλλά έχασε στα χαρτιά την πρώτη αγωνιστική και τιμωρήθηκε και με μείον τρεις βαθμούς μετά από ένσταση της Δόξας Δράμας).

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον κ. Κωνσταντίνο Βασιλακάκη.

Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ευχαριστεί τον κ. Κωνσταντίνο Βασιλακάκη για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και επιτυχίες στην προσωπική και προπονητική του σταδιοδρομία».