Έκκληση Δουβαλίδη «να αξιοποιηθούν όπως πρέπει» οι «πάρα πολύ καλές» εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

 

Κουρασμένος από την… πολλή ξεκούραση δήλωσε στο sportsfeed ο Κώστας Δουβαλίδης, που ανυπομονεί να μπει σταδιακά σε ρυθμούς προετοιμασίας, μετά από δύο επεμβάσεις ρουτίνας που τον άφησαν εκτός προπονήσεων.

Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων συνεχίζει να αναρρώνει έπειτα από τις δύο επιτυχημένες επεμβάσεις του Διονύσιου Χίσσα (στο αριστερό πόδι και εσωτερικά) και ελπίζει πως η νέα εβδομάδα θα αποτελέσει την έναρξη της δικής του νέας σεζόν.

Ο ίδιος πάντως εκμεταλλεύθηκε το προηγούμενο διάστημα για μικρές κοντινές αποδράσεις, ακολουθώντας την ομάδα χάντμπολ της Δράμας στις εκτός έδρας αποστολές της. Κάπως έτσι βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σχεδόν… ινκόγκνιτο στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες που έδωσε η γυναικεία ομάδα Δράμα ’86 στο τουρνουά του ΑΣ Δημοκρίτειο.

«Παρακολούθησα στη Νάουσα την αντρική ομάδα χάντμπολ που κέρδισε και σήμερα παρακολουθώ τη γυναικεία. Μ’ αρέσει να παρακολουθώ αθλήματα, τόσο το χάντμπολ όσο και άλλα», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Χρόνος Κομοτηνής που τον εντόπισε, προσθέτοντας: «Αυτά τα αθλήματα πρέπει να στηρίζονται, αλλά δε βλέπουμε πολύ κόσμο στα γήπεδα. Ο κόσμος δεν ξέρει πολύ το χάντμπολ στην Κομοτηνή και δεν το στηρίζει, ενώ θα έπρεπε, διότι είναι ωραίο αγώνισμα που προσφέρει θέαμα».

Φυσικά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κώστας Δουβαλίδης επισκέπτεται την Κομοτηνή, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ. «Έχω έρθει πολλές φορές στην Κομοτηνή και μου αρέσει. Πρώτη φορά, όμως, έρχομαι στο πανεπιστημιακό γήπεδο και γενικά στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ. Είναι πάρα πολύ καλές και το θέμα είναι να μπορούν να τις αξιοποιούν όπως πρέπει. Δυστυχώς στην Αθήνα υπάρχουν πολλά προβλήματα με τις εγκαταστάσεις κι ευελπιστώ να μη γίνουν κι εδώ, ώστε να είναι οι εγκαταστάσεις λειτουργικές και ανοιχτές προς τους αθλητές», κατέληξε ο Δουβαλίδης.