ΕΠΣ Ξάνθης: Αίσθηση από την αιφνιδιαστική παραίτηση του Μάκη Σαμαρά από την Ασπίδα

 

Σαν «βόμβα» έπεσε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης το βράδυ της Κυριακής η παραίτηση του Μάκη Σαμαρά, ενός από τους πιο αφανείς αλλά και ουσιαστικούς εργάτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού, από την θέση του γενικού αρχηγού της Ασπίδας και γενικά από τον ιστορικό σύλλογο.

Μια κίνηση που έγινε γνωστή λίγο μετά την νίκη της Ασπίδας επί της Βιστωνίδας (φωτογραφία από τον συγκεκριμένο αγώνα με την ομάδα της Ασπίδας να δίνει τον κλασικό “όρκο νίκης” πριν την έναρξη της αναμέτρησης).

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγραψε πως υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του γενικού αρχηγού της Ασπίδας, την οποία κατείχε για αρκετά χρόνια, ενώ τόνισε πως με αυτή του την κίνηση έκλεισε για αυτόν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του.

Τέλος ευχαρίστησε, όλους όσους είχε συνεργαστεί μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια της παρουσία του στην Ασπίδα, ενώ ιδιαίτερα ευχαρίστησε και τους ποδοσφαιριστές της Ασπίδες, που του αφιέρωσαν τη σημερινή νίκη τους επί της Βιστωνίδας.

Το ThrakiSports επικοινώνησε με τον ίδιο τον Μάκη Σαμαρά για να αναζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την αιφνιδιαστική του απόφαση. Ωστόσο ο ίδιος, θεωρώντας πως είναι ακόμα πολύ νωρίς, δε θέλησε να μιλήσει για το τι τον οδήγησε στην παραίτησή του, αλλά μας τόνισε πως θα συνεχίσει σίγουρα να προσφέρει όπως μπορεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης για πολύ καιρό ακόμα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα έγγραψε στο Facebook:

«Πριν από λίγη ώρα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, θέτοντας την παραίτησή μου από το πόστο του γενικού αρχηγού της Ασπίδας Ξάνθης., η οποία και έγινε αποδεκτή από την διοίκηση. Μιας ομάδας που τίμησα σαν ποδοσφαιριστής και παράγοντας. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα τους κύριους Πασλάκη, Παπατσαρούχα και Χατζηκλεάρχου που δίπλα τους έμαθα πολλά. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την σημερινή νίκη που μου αφιέρωσαν και το σημαντικότερο για την αγάπη που μου έδειξαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου. Καλή δύναμη, καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες.»