Οι δύο Θρακιώτες από την Ελβετία που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη για να δουν το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ

 

Ξεκίνησαν από τη Ζυρίχη για να έρθουν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όμως η κακή εμφάνιση του Άρη και η ήττα από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ μάλλον τους απογοήτευσαν.

Ο Δομίνικος και ο Νίκολας γεννήθηκαν στην Ελβετία, όμως έχουν καταγωγή από τη Νέα Καλλίστη. Αν και μένουν στη Ζυρίχη η αγάπη τους για τον Άρη είναι μεγάλη και έχουν ταξιδέψει αρκετές φορές στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ επισκέπτονται τακτικά και τη Θράκη.

Όπως μας είπαν έγιναν φίλοι του Άρη βλέποντας βίντεο από τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο ΥouΤube. Πέραν του Άρη υποστηρίζουν και την Γκρασχόπερς, τη δεύτερη ομάδα της Ζυρίχης μετά την ομώνυμη ομάδα. Άρα γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνουν τα τοπικά ντέρμπι, ενώ δεν χάνουν την ευκαιρία να πικάρουν τους αντιπάλους τους, οι οποίοι αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία του ελβετικού πρωταθλήματος.

Ο ένας είναι φοιτητής, ενώ ο άλλος δουλεύει σε μία εταιρία στη γερμανόφωνη πόλη της Ελβετίας. Αν και ζουν στη Ζυρίχη δεν γνωρίζουν προσωπικά τον Νίκο Λάσκαρη ούτε την εταιρεία του επίσης θρακιώτη στην καταγωγή ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, η οποία έχει ως έδρα την ελβετική πόλη.

Όπως μας είπαν στο τέλος όμως και παρά τη στεναχώρια τους για την ήττα και την κακή εμφάνιση του Άρη, ήδη ξεκινούν να σχεδιάζουν το επόμενο ταξίδι στην Ελλάδα, το οποίο θέλουν να συνδυάζει και αγώνα του Άρη και επίσκεψη στη Θράκη. Πάντως το Πανθρακικός – Άρης αργεί πολύ ακόμα για την πολύπαθη φέτος … Football League, ώστε να έρθουν με αυτήν την αφορμή στα πάτρια εδάφη.