LIVE από τα Περιβόλια των Χανίων: Πλατανιάς – ΑΟ Ξάνθη 0-1 (Τελικό)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στον Πλατανιά και την Ξάνθη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στο γήπεδο Περιβολίων στα καλοκαιρινά Χανιά βρίσκεται ο Κώστας Καραγιάννης και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τριίωρο για την εξέλιξη στο παιχνίδι Πλατανιάς – Ξάνθη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ωρα 17:34  Για την μετάδοση ευχαριστούμε πολύ για την χορηγία τους τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 17:38 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ωρα 17:42   Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:46 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 17:50 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Τσουράκης, Μουνάφο, Γιακουμάκης

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Βασιλακάκης, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο, Νιέτο, Γιουνές.

Ώρα 17:55 Πάμε και στους αναπληρωματικούς.

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Κάργας, Γιορέντε, Ντίνας, Γουνδουλάκης, Ντιλαβέρ, Ντιντάκ

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Φλίσκας, Τριάδης, Ράνος, Λάζιτς, Ορφανίδης Π.

Ώρα 18:00 Πρώτος διατητής του αγώνα θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας), με βοηθούς τους Νικόλαο Γεωργαράκο (ΕΠΣ Αθηνών) και Κωνταντίνο Κωνσταντινίδη (ΕΠΣ Ευβοίας), Τέταρτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου).

Ώρα 18:10 Αποχωρούν σιγά – σιγά οι παίκτες των δύο ομάδων για τα αποδυτήρια, ώστε να ετοιμαστούν για την επίσημη είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο σε κάτι λιγότερο, πλέον, από πέντε λεπτά.

Ώρα 18:14 Με την τρίτη της εμφάνιση η Ξάνθη σήμερα, σε χρώματα γκρι και κίτρινου, ενώ ο Πλατανιάς με την πρώτη του σε άσπρο και κόκκινο χρώμα, όπως βλέπετε και στην ακόλουθη φωτογραφία.

foto

1′ Πρώτο σφύριγμα του διιτητή και σέντρα στον αγώνα.

10′ Συμπληρώνεται το πρώτο δεκάλεπτο στα Περιβόλια, με τις δύο ομάδες, να μην έχουν μπει καλά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μην έχει επιτευχθεί ακόμα καμία τελική στο παιχνίδι.

20′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1 η Ξάνθη! Ο Νιέτο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Γιουνές έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να σκάει αρχικά στο έδαφος, μετά στο οριζόντιο δοκάρι και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα!

35′ Έπεσε και πάλι ο ρυθμός του παιχνιδιού, παρά την επίτευξη του γκολ της Ξάνθης, ο Πλατανιάς δεν έχει δημιουργήσει ακόμα καμία τελική, και ο Ζίβκοβιτς δεν χρειάστηκε να επέμβει ούτε μια φορά έως τώρα.

38′ Υποψία απειλής από τον Πλατανιά, με τον Μουνάφο, όμως, να βρίσκει «αέρα» και να μην την ολοκληρώνει.

43′ Μετράμε αντίστροφα πλέον για το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να μην έχουν ρυθμό και τελικές, μόνο που πλέον η Ξάνθη, έχει αυτό που θέλει, το προβάδισμα!

45′ Πρώτη, ουσιαστική, τελική για τον Πλατανιά. Ο Γιακουμάκης έπιασε το σουτ, μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Ζίβκοβιτς, στην μοναδική φάση που χρειάστηκε έστω και λίγο, δήλωσε «παρών» και απέκρουσε.

Ώρα 19:00 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στα Χανιά. Η Ξάνθη προηγείται με σκορ 0-1 του Πλατανιά, έστω και αν αυτό τυχαίνει να γίνεται με μία και μοναδική τελική σε όλο το ημίχρονο. Μείνετε μαζί μας για τη συνέχεια του αγώνα.

Ώρα 19:04  Για την μετάδοση ευχαριστούμε πολύ για την χορηγία τους τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ώρα 19:07 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ώρα 19:11 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 19:14  Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 19:15 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στην Κρήτη.

45′ Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Γουνδουλάκης παίρνει τη θέση του Στανισάβλιεβιτς.

48′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι. Ο Μπαξεβανίδης είναι αυτός που θα την αντικρίσει από τον κ. Μάνταλο.

56′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για τον Πλατανιά, επιτέλους, αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο πρώην «Ακρίτης», έκανε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπανανά τη δεύτερη, με την μπάλα τελικά να περνά λίγο άουτ.

69′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη, ο Λάζιτς μπαίνει, ο Βασιλακάκης βγαίνει.

72′ Τελική και για την ομάδα της Ξάνθης, επιτέλους, αφού είχε να απειλήσει, σοβαρά, από τη φάση του γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μπαξεβανίδης βρήκε χώρο και σούταρε, αλλά ο Σωτηρίου αυτή τη φορά μπλόκαρε εύκολα.

77′  Τη στιγμή που ένα σουτ του Τσουράκη περνούσε άουτ, η Ξάνθη είναι έτοιμη για την δεύτερή της αλλαγή στο παιχνίδι. Ο Τριάδης θα αντικαταστήσει τον παίκτη που έβγαλε την ασίστ στο μοναδικό γκολ του αγώνα, τον Ντάνι Νιέτο.

80′ Όπως φαίνεται το προηγούμενο σουτ, θα είναι και το τελευταίο για τον Τσουράκη σήμερα, αφού ο τέταρτος δείχνει το νούμερο του αυτή τη στιγμή και αποχωρεί για να αντικατασταθεί από τον «Θρακιώτη» Θανάση Ντίνα, που θα αποτελέσει τη δεύτερη αλλαγή του Γιώργου Παράσχου για σήμερα.

83′  Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που βγάζει εκτός τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ομάδας του σήμερα, τον Χαμζά Γιουνές και βάζει στο γήπεδο τον έτερο επιθετικό που έχει στον πάγκο, τον Αντώνη Ράνο.

90′  Ο τέταρτος διαιτητής δείχνει τις καθυστερήσεις του αγώνα. Πέντε λεπτά!

90+5΄ Τέλος του αγώνα! Η Ξάνθη παίρνει το δεύτερο τρίποντο για φέτος, φεύγοντας με το 0-1 από τα Χανιά, σπάει και μια «κατάρα» τριών χρόνων που την ήθελε να μην μπορεί να κερδίσει τον Πλατανιά εκτός έδρας. Πλατανιάς – Ξάνθη 0-1!!