Γ΄ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ΑΕ Κομοτηνής, ενώ ο ΓΑΣ Κομοτηνή αγωνίζεται εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα η ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται τη Νεάπολη με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα της πρεμιέρας. Διαιτητές στην αναμέτρηση της Κομοτηνής είναι οι Καλογερόπουλος και Χατζημπαλίδης από το Σύνδεσμο Κεντρικής Μακεδονίας.

Αντίθετα ο ΓΑΣ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Περαία για να αντιμετωπίσει τον Ζέφυρο, θέλοντας να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το παιχνίδι αυτό, μετά τη νίκη της πρεμιέρας. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κέτουλας και Δολγύρας από τον Σύνδεσμο Μαγνησίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

Κ.Γ. Νέου Σκοπού:  Ορφέας Ν. Σκοπού – Μακεδονικός (Ρούκας-Ζαχαριάδης (Γιαβρής))

Κ.Γ. Νέων Μουδανιών:  Ν. Μουδανιά – Αστέρας Καβάλας (Λουλουδιάδης-Τζιοπάνος Γ. (Λαδένης))

ΔΑΚ Περαίας:  Ακτή Ζέφυρος 02 – ΓΑΣ Κομοτηνή (Κέτουλας-Δολγύρας (Κασαπίδης))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΑΕ Κομοτηνής – Νεάπολη (Καλογερόπουλος-Χατζημπαλίδης (Γκουρτζελίδης))

ΔΑΚ Ποταμουδιών:  Αγία Βαρβάρα – Παναθλητικός (Σαρακενίδης-Χρυσάφης (Λιρίδης))

ΔΑΚ Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – Ίκαροι Σερρών (Κατωτικίδης-Παπανικολάου (Παραλικίδης))

Κ.Γ. Διαβατών:  Ιωνικός Ιωνίας – Μαντουλίδης (Πετανίδου-Εμμανουήλ (Λαδόπουλος))