Έβγαλαν… μάτια Σιώπης και Μάνταλος στο ΟΑΚΑ μπροστά στα μάτια του Μίχαελ Σκίμπε

 

Μπροστά στα μάτια του ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε, ο Πέτρος Μάνταλος και ο Μανώλης Σιώπης έβγαλαν… μάτια, σε έναν αγώνα που σημαδεύθηκε από λευκή ισοπαλία.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν απογοητευτικοί στο ντεμπούτο του Ζοσέ Μοράις και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν ξέφυγε από τη μετριότητα. Εξαίρεση αποτέλεσε ο κομοτηναίος παίκτης, που αναδείχθηκε μάλιστα mvp του αγώνα, αλλά ένας Μάνταλος δεν φέρνει την άνοιξη.

siopis-mantalos01Από την άλλη πλευρά, ο Εβρίτης παίκτης του Πανιωνίου ίσως έκανε το καλύτεροι ματς της καριέρας του. Μάλιστα, ένα… τακουνάκι στις καθυστερήσεις, όταν η μπάλα ζύγισε πολλά κιλά, έκανε τους πόντους να παραδεχθούν ότι εκτός από κλάση διαθέτει πλέον και προσωπικότητα.

Για τον Μάνταλο δεν γεννάται θέμα. Με μάσκα ή χωρίς, είναι ξεκάθαρο ότι θα αποτελέσει τον επόμενι μεγάλο ηγέτη της Εθνικής Ομάδας. Άλλωστε η θέση του στην ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι δεδομένη.

Για τον Σιώπη με εμφανίσεις σαν και αυτήν, η κλήση λογικά δεν θα πρέπει να αργήσει να έρθει. Για την ακρίβεια, θα είναι λάθος αν δεν έρθει στις αμέσως επόμενες κλήσεις, με δεδομένο άλλωστε το κενό που παρουσιάζει η Εθνική Ομάδα στο κέντρο.

Άλλωστε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τον Σιώπη και την προηγούμενη αγωνιστική, όταν ο Πανιώνιος έπαιξε με τον Ολυμπιακό και ο Σιώπης είχε για ακόμα έναν αγώνα αρκετά καλή απόδοση.

siopis-mantalos02