Γ΄ Εθνική: Φιλανθρωπικό χαρακτήρα αποκτά το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕ Κομοτηνής

 

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ροδόπης θα έχουν Ράδιο Μαραθώνιο και θα εκπέμπουν σε κοινό πρόγραμμα από τις 9 το πρωί ως τις τις 2 το μεσημέρι, με τα χρήματα που θα μαζευτούν να δίνονται στην οικογένεια του μικρού Χρήστου-Γεωργίου Θεοδωρίδη, ο οποίος θα πρέπει να μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη για μία λεπτή χειροργική επέμβαση.

Η ΑΕ Κομοτηνής συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και την Κυριακή στο κλειστό θα υπάρχει ειδικός χώρος για να αφήνουν ότι μπορούν, με τα χρήματα να δίνονται την Τετάρτη στον Ράδιο Μαραθώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής:

Την Κυριακή παιζουμε μπάσκετ και για τον Χρηστο-Γιωργο Θεοδωριδη! Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 18:00 στο πρώτος έντος έδρας παιχνίδι κόντρα στο ΠΚ Νεάπολης, στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει ειδικός χώρος για να αφήσουμε ολοι οτι μπορούμε προκειμένου να βοηθήσουμε τον νεαρό συμπολίτη μας στον αγώνα που δινει!

Αυτή η κίνηση είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον νεαρό Χρήστο- Γεώργιο , καθώς  για εμάς το μπάσκετ δεν περιορίζεται στις 4 γραμμές του παρκέ! Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στον Ραδιο Μαραθώνιο που θα γίνει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου από τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης!

Προτρέπουμε όλον τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο, να αφήσει στο ειδικά διαμορφωμένο κουτί, ότι μπορεί, καθώς και η πιο μικρή συνεισφορά είναι σημαντική για τον νεαρό συμπολίτη μας!

Όσοι επιθυμείτε να στηρίξετε την προσπάθεια και δεν μπορείτε να έρθετε στο γήπεδο μπορείτε να κάνετε την κατάθεση χρήματος με τον εξής τρόπο: Τράπεζα Πειραιώς 5353-060327-546 (Θεοδωρίδης Παναγιώτης του Χρήστου).