Το 11χρονο Θρακιωτόπουλο που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε στην ενδεκάδα των παιδιών που μετακινούνται στην Θεσσαλονίκη

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυσή της στα τμήματα υποδομής μέσω των ακαδημιών που λειτουργούν ανά την Ελλάδα υπό την σκέπη της και στο πλαίσιο αυτό γνωστοποίησε την ενσωμάτωση στην κεντρική ομάδα στην Θεσσαλονίκη συνολικά έντεκα παιδιών από τις ασπρόμαυρες ακαδημίες όλης της χώρας.

«Πρόκειται για τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη από την Θράκη, τους Ισίδωρο Κουτσίδη, Μιχάλη Ιγνατίου και τα αδέλφια Γιώργος και Ανδρέας Τέλος από την Δράμα, τον Μιχάλη Μπατήρα από την Καβάλα, τους Κωνσταντίνο Παλαιολόγου και Δημήτρη Αμπατζίδη από την Κατερίνη, τους Γρηγόρη Χνάρη και Γιάννη Μανιωλούδη από το Ρέθυμνο και τον Νίκο Μπουρνέλη από τη Ρόδο», σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ την Τρίτη.

theodosiadis paok1Ο Παναγιώτη Θεοδοσιάδης ήταν παίκτης των Ελπίδων ΠΑΟΚ Ξάνθης και είχε εντυπωσιάσει τους ιθύνοντες του «δικέφαλου» εδώ και αρκετό καιρό, καλύπτοντάς του τα έξοδα για να πηγαινοέρχεται Ξάνθη – Θεσσαλονίκη και να μετέχει σε αγώνες της ομάδας του ΠΑΟΚ, ακόμα και στο εξωτερικό.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, που έχουν «ξετρελαθεί» με το ταλέντο του γεννημένου το 2005 θρακιώτη ποδοσφαιριστή, τον είχαν καλέσει για τον λόγο αυτό να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο πολύ δυνατό τουρνουά της Γερμανίας.

Εκεί ο Θεοδοσιάδης είχε εκπληκτική παρουσία με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αλλά και των Ελπίδων Ξάνθης να… τρίβουν τα χέρια τους απο ικανοποιήση.

Μάλιστα, όπως σχολίαζε σε σχετικό του δημοσίευμα τον περασμένο Μάιο το ThrakiSportS, «θεωρείται δεδομένο πως σύντομα, αν όχι απο τη νέα σαιζόν ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης δεν θα χρειάζεται να πηγαινοέρχεται και θα πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, και έτσι θα γίνει ένα απο τους μικρότερους σε ηλικία που θα πάρει μεταγραφή απο ομάδα της Θράκης σε μια εκ των “μεγάλων” του Ελληνικού ποδοσφαίρου». Όπερ και εγένετο…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ «ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ 11ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ