Στο νοσοκομείο ο Γκόμεζ! Πάλι σοβαρός τραυματισμός παίχτη του ΠΑΟΚ σε αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Πέρυσι ήταν ο αρχηγός Γιάννης Παντακίδης που έπαθε ολική ρήξη συνδέσμων στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 25 Νοεμβρίου για το πρωτάθλημα (η φωτογραφία δεξιά είναι από εκείνο το παιχνίδι). Φέτος σειρά πήρε ο Ερνάντο Γκόμεζ που έπαθε εξάρθρημα ώμου και μεταφέρθηκε στη Γενική Κλινική.

pantakidisΤουλάχιστον ενάμιση μήνα θα μείνει εκτός προπονήσεων με την προϋπόθεση να μην έχει πάθει ζημιά στους συνδέσμους, λένε οι πρώτες πληροφορίες.

Μετά από προσπάθεια για επίθεση ο Γκόμεζ έδειξε να πονάει πολύ και σωριάστηκε στο παρκέ. Αμέσως έγινε διακοπή για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο του σταδίου όπου διαπιστώθηκε πως έπαθε εξάρθρημα ώμου.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να μπει ο ώμος στη θέση του αυτό δεν ήταν εφικτό και αποφασίστηκε η μεταφορά του στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για άμεση ανάταξη από ειδικούς ορθοπεδικούς.

Στη συνέχεια θα κάνει ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Από μία πρώτη εκτίμηση θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 1,5 μήνα όποτε δύσκολα θα βρεθεί στον Έβρο για τα ματς με Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδα στην αρχή του πρωταθλήματος, με την προϋπόθεση να μην υπάρχει ζημιά στους συνδέσμους οπότε θα χρειαστεί σίγουρα χειρουργική επέμβαση και θα χάσει τη σεζόν.

Τη θέση του Γκόμεζ πήρε ο Χαράλαμπος Σακόγλου που ήταν πάνωτως εντυπωσιακός με 11 πόντους. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα και χωρίς τον Ισραηλινό Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς για προληπτικούς λόγους μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στη μέση.