Άλεξ Ταξιλδάρης και Μάκης Καλαράς μαζί με Μιχαλεντζάκη και Καλλιτσάρη στο Spetses Mini Marathon

 

Στις Σπέτσες βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο εβρίτης χρυσός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης στο Ρίο ντε Τζανέιρο Δήμος Μιχαλεντζάκης και ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσάρης.

Εκεί πραγματοποιήθηκε το Spetses Mini Marathon, μια διοργάνωση που συνδυάζει το τρέξιμο, την κολύμβηση και την φιλοξενία στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση μετέχει από την πρώτη φορά της διεξαγωγής της ο σύλλογος ατόμων με κινητικά προβλήματα νομού Ροδόπης “Περπατώ”, η… «κοινωνική» έκφραση του αθλητικού συλλόγου Ηρόδικος Κομοτηνής, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος Μιχαλεντζάκης.

Μάλιστα όλες τις φορές έχουν λάβει μέρος στον συγκεκριμένο αγώνα ο κομοτηναίος παραολυμπιονίκης του 2004 στην Αθήνα Άλεξ Ταξιλδάρης και ο επίσης παραολυμπιονίκης του 2004 και αθλητής του Ηρόδικου Μάκης Καλαράς, που είναι ο μόνος έλληνας αθλητής με συμμετοχή τόσο σε θερινούς όσο και σε χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Στην φωτογραφία από την φετινή διοργάνωση εικονίζονται κάτω οι Μάκης Καλαράς και Άλεξ ταξιλδάρης, όρθιοι από αριστερά ο Δήμος Μιχαλεντζάκης και ο προπονητής του Τάσος Καλλιτσάρης και δίπλα τους ο Νίκος Πολύδωρας και ο Στέλιος Λαπαρίδης που προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες στον σύλλογο “Περπατώ”.