Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Απόλλωνα Παραλιμνίου και Ορφέα Ξάνθης

 

Αήττητος για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας έμεινε ο Ορφέας Ξάνθης, που δείχνει ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για όλες τις ομάδες. Κράτησε το μηδέν στην άμυνα παρά το γεγονός ότι για μια ώρα αγωνίστηκε με τον αναπληρωματικό του τερματοφύλακα, δεν μπόρεσε ωστόσο να πετύχει και κάποιο γκολ και να κερδίσει τον Απόλλωνα στο Παραλίμνιο.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ο Απόλλων «πλήρωσε» την αστοχία του φανερώνοντας ότι η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας είναι η επίθεση και το γκολ.  Είχε την κατοχή, αλλά από την άλλη πλευρά, ο Ορφέας με αντεπιθέσεις είχε τις κλασικότερες ίσως ευκαιρίες στην αναμέτρηση και θα μπορούσε να έχει πάρει το τρίποντο.

Το γεγονός του αγώνα ήταν αναμφισβήτητα ο τραυματισμός του τερματοφύλακα του Ορφέα Ρούφου με την συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα. Χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Επίσης ο Ορφέας διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης σε ανατροπή του Τορομανίδη.

Γενικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι γηπεδούχοι που είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο 11′ με σουτ του Ναλμπάντη που μπλόκαρε ο Ρούφος, στο 25′ με σουτ του Μεντή που κόντραρε και πέρασε κόρνερ και στο 36′ πάλι με τον Ναλμπάντη και στο 43′ με κεφαλιά του Μερεσιώτη που έδιωξε ο Αθανασίου. Ωστόσο την σημαντικότερη ετκαιρία την είχε στο 39′ ο Ορφέας με το φάουλ του Καραγκιόζη έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ακόμα λιγότερες ευκαιρίες. Τρεις για την ακρίβεια, αλλά οι δύο ήταν για τον Ορφέα. Στο 61′ π Πασχαλάκης έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η φάση του αγώνα έγινε στο 81ο λεπτό όταν Πασχαλάκης βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα και πριν προλάβει να κάνει το σουτ ο Μηντιούρης απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ. Ενδιαμέσως, στο 65′ είχαμε και ένα σουτ του Παπαστεργίου που έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασίου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηλιάδης με βοηθούς τους Αϊνάλη και  Μιχαηλίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Ν. Κουζουτζίδης): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης (72′  Γεωργιάδης), Τάκας, Μηντιούρης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας (72′ Ζυγκερίδης), Ρούμπος, Καρακούτης (64′  Παπαστεργίου), Ναλμπάντης, Μεντής

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος (30′ λ.τ. Αθανασίου), Τορομανίδης, Μαλαδένης (46′ Καρα Αλι), Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (60′ Πασχαλάκης), Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ