Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην ήττα της Δόξας Προσκυνητών από τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά

 

Το πρώτο τέταρτο του αγώνα ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς να πετύχει δυο γκολ σε βάρος της Δόξας Προσκυνητών και τελικά να πάρει ένα εύκολο τρίποντο, επιτυγχάνοντας την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν άφησαν περιθώρια στους Κομοτηναίους, οι οποίοι κινδύνευσαν με ακόμα βαρύτερο σκορ αλλά τελικά μετρίασαν τις εντυπώσεις, πέτυχαν το γκολ της τιμής και έδειξαν ότι διαθέτουν ένα σύνολο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια.

Άλλωστε μέχρι στιγμής η Δόξα Προσκυνητών έχει βγάλει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα. Από την πλευρά της η Καλαμαριά περιμένει την εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία που της έχει στερήσει έξι βαθμούς και μοιραία την πρώτη θέση, στην οποία βρίσκεται έτσι η Δόξα Δράμας με την οποία θα κοντραριστεί στο κύπελλο την ερχόμενη Κυριακή.

Μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης ο Συμελίδης με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από σέντρα του Σαμαρά, ενώ τρία λεπτά μετά με εντυπωσιακή κεφαλιά από τον Κυβελίδη από σέντρα του Γεωργιάδη, διαμορφώθηκε από νωρίς το 2-0. Πριν την ανάπαυλα υπήρξαν ακόμα ένα χλιαρό σουτ του Βεργώνη στο 23′ και στο 44′ μετά από φάση διαρκείας με πρωταγωνιστές τους Ρόβα και Συμελίδη, κατάφερε να μπλοκάρει ο Αγγελόπουλος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε επίσης με γκολ, με τον Ρόβα να κερδίζει πέναλτι από τον Ανυφαντάκη που δέχθηκε και κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμά του αυτό και τον Πόποβιτς να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Ο ίδιος παίκτης στο 59′ έχασε μια ευκαιρία στέλνοντας με ωραίο γυριστό σουτ την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των Προσκυνητών, όπως και στο 66′ που πλάσαρε ψηλά άουτ. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 72′ με ένα σουτ του Κλη που πέρασε λίγο άουτ και στο 81′ μετά από λάθος επιστροφή του Καπία για τον Μένκα, ο Γιαννακιτσίδης πήρε την μπάλα και σε κενό τέρμα πλάσαρε για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

 

Νωρίτερα, στο 77′ ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ του Συμελίδη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Αγγελόπουλου, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σουτ του Καλαϊτζίδη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε επίσης στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Αγγελόπουλου. Πιο πριν είχε άλλη μια ευκαιρία η γηπεδούχος ομάδας μετά από όμορφη εναλλαγή της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων από τους Συμελίδη και Φάμπιο Ταβάρες, με τον Πορτογάλο να μη μπορεί να νικήσει τον Αγγελόπουλο από κοντινή απόσταση.Διαιτητής ήταν ο Φωτιάς με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Δεμερτζή της ΕΠΣ Πέλλας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Δ. Καλαϊτζίδης): Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης (27’ λ.τ. Ρόβας), Καπίας, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λοντουλού (12’ λ.τ. Ταβάρες), Πόποβιτς (82’ Λιόνης).

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Κλειτσιώτης): Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Μόσχος, Κίτσος (64’ Σερίφης), Λέφης, Τρίχας, Μουζασβίλι, Δραγανίδης (36’ λ.τ. Ανυφαντάκης), Γιαννακιτσίδης, Κλης, Ιωαννίδης (85’ Θωμάς).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ