Γ’ Εθνική: Μια φάση έκρινε το παιχνίδι των άηττητων Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Δράμας

Δεν τα κατάφερε ο Ορφέας Ξάνθης απέναντι στην Δόξα Δράμας αφού η φάση του 55΄”σημαδεψε” το παιχνίδι και έκρινε το αποτέλεσμα.

Οι «Μαυραετοί» του Κώστα Βασιλακάκη είχαν φλύαρη υπεροχή στο πρωτο μέρος αλλά η φάση του πέναλτι στο 55’ και η αποβολή του Χαλήλ Τζαμπάζ, από το οποίο προήλθε και το 0-1, έκανε την νίκη της Δόξας ευκολότερη, με το 0-3 να αδικεί τους γηπεδούχους.

Το πρωτο μερος ξεκίνησε με την Δόξα να έχει την υπεροχή και να χανει μικροευκαιρίες με τον Γκαραγκλίδη στο 1′, τον Ιότι στο 5′, με τον Ορφέα να απειλεί με σουτ του Γ. καραγκιοζη στο 13′. Η Δόξα απάντησε στις ευαιρίες με τον Σουάνη στο 28′ και με κεφαλιά του Ίγκορ στο 30 που περνά μολις πάνω απο τα δοκαρια του Ρούφου, με τις ομαδες να οδηγούνται στα αποδυτηρια.

Όλα ΄λλαξαν στο 55′, με την αποβολή Χαλήλ Τζαμπάζ από προσπάθεια του Δουμάνη, αφού ο Καρλόπουλος με πέναλτι έκανε το 0-1. Ο Ορφέας αντέδρασε μόνο στην φάση στο 67′ όταν σε γύρισμα από τα δεξιά από τον Γ. Καραγκιόζη, το σουτ του Μόσχου αποκρουσε ο Σικαλιάς ρκαι στην επαναφορά ο Μουμίνογλου δεν πιάνει καλά το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει ξυστά με το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 77’ από σέντρα του Πινδώνη, ο Ιγκόρ με δυνατό σουτ έκανε το 0-2 και στο 89′ από λάθος του Μακράκη μέσα στην περιοχή ο Πινδώνης με σουτ έκανε το 0-3.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Μπογιατζίδης): Ρούφος, Χαλήλ Τζαμπάζ, Κατρανίτσας (72’ Μελισσόπουλος), Μαλαδένης, Μακράκης, Τορομανίδης (67’ Μόσχος), Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (58’ Πασχαλάκης), Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Καρακλίδης, Ολίσε, Σουάνης (54’ Δουμάνης), Πινδώνης, Ίγκορ (79’ Γιόνδης), Καρλόπουλος, Ντεμέτριο Ιόττι (75’ Κεφαλάς), Παπαζαχαρίας.