Γ’ Εθνική: Πηγαίνοντας στο Ορφέας – Δόξα Δράμας βοηθάς να επισκευαστεί το γήπεδο του ΑΟΞ!

 

Όλοι οι Ξανθιώτες φίλαθλοι αναπολούν τις απίστευτες στιγμές που έχουν ζήσει στο γήπεδο του ΑΟΞ, έστω και 10, ίσως και παραπάνω, χρόνια μετά τον τελευταίο αγώνα της Ξάνθης σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Εκεί έζησαν την άνοδο της Ξάνθης στην Α’ Εθνική, εκεί και την πρώτη Ευρωπαϊκή έξοδο της. Εκεί πλέον ζουν (και όσοι δεν το κάνουν πρέπει να ζουν) και τις σημαντικές στιγμές του Ορφέα στη Γ’ Εθνική!

Ένα γήπεδο που με τα χρόνια έχασε τη δόξα του, μετά την αποχώρηση της Ξάνθης από αυτό, ο Ορφέας το χρησιμοποιεί σαν έδρα του εδώ και πολλά χρόνια και προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί να το διατηρήσει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται.

Ο Ορφέας Ξάνθης, που φέτος μετέχει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, στην οποία τα πάει μάλιστα πολύ καλά έως τώρα έχοντας διατηρρήσει το αήττητό του απέναντι σε ιδιαίτερα ισχυρούς αντιπάλους, καλεί όλους τους φιλάθλους της Ξάνθης να δώσουν το παρών στον πολύ σημαντικό αγώνα, με αντίπαλο την Δόξα Δράμας, την προσεχή Κυριακή στις 16:00.

Στο προφίλ της ίδιας της ομάδας το βράδυ της Τρίτης ανέβηκε μάλιστα και μία φωτογραφία από τις επισκευές που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες στο γήπεδο, με την ομάδα να καλεί το κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο Κυριακάτικο αγώνα και να βοηθήσει σημαντικά με την παρουσία του όχι μόνο στην αγωνιστική προσπάθεια των παικτών αλλά και στην αναστύλωση του ιστορικού αυτού γηπέδου!

Ο Μπάμπης Χατζημεστής, όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει σε ικανοποιητική κατάσταση το γήπεδο, αλλά και την ομάδα. Πλέον οφείλει το ίδιο το φίλαθλο κοινό της Ξάνθης να σταθεί αρωγός στη φετινή πορεία του Ορφέα στη Γ Εθνική! Και η αρχή θα γίνει δίνοντας βροντερό παρών στον προσεχή ιδιαίτερα σημαντικό και άκρως εμπορικό εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Ορφέα, κάτι που θα συμβάλει και στην βαλτίωση του γηπέδου που όλοι οι φίλαθλοι της Ξάνθης αγαπάνε!