Πεντάρι στο Τζόκερ στην Κομοτηνή! Με μόλις 3 ευρώ κέρδισε 32.000€ (και παραλίγο το ένα εκατομμύριο!!!)

 

Η τύχη χαμογέλασε το βράδυ της Κυριακής σε έναν θρακιώτη στην πόλη της Κομοτηνής, ο οποίος ήταν μέσα στους πέντε πεντάριδες της κλήρωσης του Τζόκερ. Ο τυχερός θρακιώτης κέρδισε με ένα απλό δελτίο 3 ευρώ € το ποσό των 32.οοο €, χάνοντας μόνο το νούμερο του Τζόκερ, το οποίο αν το έπιανε θα του έδινε 1 εκατομμύριο ευρώ!

Μάλιστα τα νούμερα τα συμπλήρωσε ο ίδιος ο τυχερός, καθώς το δελτίο δεν ήταν τυχαίας επιλογής, τα οποία ήταν τα 12,24,40, 41,43, ενώ το Τζόκερ που κληρώθηκε και δεν είχε στο δελτίο του ήταν το 19. Αν είχε πιάσει και αυτό, θα είχε το μοναδικό εξάρι και θα κέρδιζε ένα εκατομμύριο. Τώρα ήταν ένα από τα πέντε συνολικά πεντάρια στην χώρα.

Το δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του Σάκη Παντούλη, το οποίο βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην είσοδο του πεζόδρομου του ταχυδρομείου και λίγα μόλις βήματα από την κεντρική πλατεία της πόλης της Κομοτηνής. Θεωρείται από τα πλέον τυχερά πρακτορεία της πόλης, καθώς στις στις 23 Δεκεμβρίου 2014, είχε μοιράσει 167.000 € και πάλι σε κλήρωση του Τζόκερ.

tzoker-pantoulis