Νέα φιλική… ισοπαλία ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ μετά από δυόμισι ώρες αγώνα

 

Αν θεωρήσουμε ότι το πρώτο ματς που… διεκόπη για να διεξαχθεί παιδικός αγώνας μπάσκετ έληξε ισόπαλο (αφού ο ΠΑΟΚ προηγούνταν στο τέταρτο σετ την στιγμή της διακοπής), τότε μπορούμε να πούμε ότι τα φιλικά μεταξύ Εθνικού και δικεφάλου στην Αλεξανδρούπολη ολοκληρώθηκαν με δυο ισοπαλίες.

Βλέπετε και αυτό της Κυριακής δεν έβγαλε νικητή. Οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες 2-2 στα σετ, όταν αποφασίστηκε να διακοπεί η αναμέτρηση και να λήξει με αυτό το αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά το πρώτο σετ το κέρδισαν οι πρωταθλητές του ΠΑΟΚ με 21-25 όπως και το δεύτερο με 19-25.

Κοινώς, είχαμε την ακριβώς αντίθετη εξέλιξη σε σχέση με το ματς του Σαββάτου, Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν κατακτώντας το τρίτο σετ με 31-29 και ισοφάρισαν παίρνοντας το τέταρτο με 29-27. Την στιγμή εκείνη είχαμε ξεπεράσει τις δυο ώρες αγώνα!

Τάι μπρέικ δεν παίχτηκε γιατί μετά από τόση διάρκεια και ειδικά με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με επτά παίκτες (λείπουν οι διεθνείς), η κούραση ήταν μεγάλη και έπρεπε να επιστρέψει η αποστολή στην Θεσσαλονίκη. Συν τοις άλλοις, είχε και πάλι προγραμματισμένο αγώνα μπάσκετ, αλλά αυτή τη φορά ήταν για το εφηβικό πρωτάθλημα, άρα μεγαλύτερες ηλικίες που μπορούν να παίξουν και πιο αργά…