Γ΄ Εθνική: Όσα έγιναν στην άνετη ισοπαλία του (αήττητου) Ορφέα Ξάνθης στην Καβάλα

 

Μία παλικαρίσια ισοπαλία, χωρίς μάλιστα να πιεστεί ιδιαίτερα πήρε ο Ορφέας Ξάνθης απέναντι στην Καβάλα, μία από τις ομάδες που έχουν σαν στόχο την άνοδο. Η ομάδα της Ξάνθης με την ισοπαλία αυτή έφτασε τους 5 βαθμούς σε 3 αγώνες και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα.

Η Καβάλα είχε την κυκλοφορία της μπάλας, άσκησε πίεση στην άμυνα του Ορφέα, ειδικά μετά το 60΄, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τη μεγάλη και κλασική ευκαιρία προς την εστία του Ρουφουύ, ενώ οι αμυντικοί της ομάδας της Ξάνθης έκοβαν τα πάντα, κλείνοντας τα μεγάλα ατού της Καβάλας και δείχνοντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά στα ανασταλτικά τους καθήκοντα.

Οι φάσεις του παιχνιδιού ήταν μετρημένες. Μετά από ένα μάλλον ήρεμο πρώτο ημίχρονο που γρήγορα θα ξεχαστεί, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 43′ ώστε η Καβάλα να απειλήσει πρώτη ύστερα από κόρνερ του Κυριακίδη και κεφαλιά άουτ του Ζλατκόφσκι. Ένα λεπτό μετά ήρθε η σειρά του Ορφέα να απειλήσει, όταν από φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη, η κεφαλιά που έπιασε ο Μαυρόπουλος κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη, η Καβάλα απείλησε στο 59΄ από κόρνερ του Παππά και κεφαλιά του Πτηνόπουλου, η οποία πέρασε άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι έγινε στο 68΄, όταν το σουτ του Μπλιού απέκρουσε ο Ρούφος. Κοινώς, λίγες φάσεις και μια άνετη ισοπαλία για τον Ορφέα Ξάνθης που παραμένει αήττητος και περιμένει την ερχόμενη Κυριακή σε μεγάλο παιχνίδι την Δόξα Δράμας.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Τζουμαλάκης, Ζιγκερίδης, Καμπούρης (Σερρών).

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ  (Ταουσιάνης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας (82΄ Σταματόπουλος), Λαδάκης, Παππάς (66΄ Παπαδόπουλος), Μπάτζιος, Μπλιός, Ζλατκόφσκι (46΄ Πτηνόπουλος), Παβίσεβιτς.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ  (Μπογιατζίδης): Ρούφος, Χαλήλ, Κατρανίτσας (46΄ Χαριτίδης),  Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Μπουνταγκίδης,  Ξαντινίδης (69΄ Τοραμανίδης), Γ. Καραγκιόζης, Πασχαλάκης (46΄ Μουμίνογλου Τουγιάλ).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ