Ο Ντίνας και ο αποκλεισμός του από την αποστολή του Πλατανιά στα Γιάννενα

 

Ένα όνομα που έχει δημιουργήσει εν πολλοίς έκπληξη στην αθλητική πιάτσα των Χανίων και όχι μόνο και ο αποκλεισμός του από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πλατανιά, είναι αυτό του Θανάση Ντίνα.

Ο 27χρονος πρωην ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού από την Κομοτηνή, όπως αναφερει το athlitiko.gr από τα Χανιά, δεν βρίσκεται προ στιγμήν στα πλάνα του Παράσχου, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Σημειώνεται ότι ο Ντίνας στα πρώτα δύο παιχνίδια απέναντι σε Κέρκυρα και Λεβαδειακό αποτέλεσε την τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Πλατανιά, μπαίνοντας στις καθυστερήσεις, ενω έρχεται και ο αποκλεισμός του από την αποστολή από τον αγώνα των Ζωσιμάδων κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ελληνας ποδοσφαιριστής δείχνει σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν να μην συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες λύσεις για τον Παράσχο όπως πέρσι και ο άλλος Θρακιώτης ο Θανάσης Τσουράκης που έπαιξε ελάχιστα και ήταν μεταξύ πάγκου και… εξέδρας, ενώ φέτος έχει μετατραπεί ως μία από τις πιο βασικές λύσεις για τον Πλατανιά.

Ο Ντίνας από την άλλη έχει χάσει αυτή την άτυπη “προτεραιότητα” που είχε μέχρι πρότινος και φαίνεται ότι θα πρέπει να ανεβάσει πολύ τους τόνους από την πλευρά του στις προπονήσεις για να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του Παράσχου, ενώ ίσως η γέννηση της κόρης του στις αρχές Αυγούστου (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ) έχει στρέψει προ στιγμήν την προσοχή του στο σπίτι του παρά στις προπονήσεις του απαιτητικού “Οτσαλάν” Γιώργου Παρασχου.

Για την ιστορία, ο Ντίνας είχε την περασμένη χρονιά 23 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, ενώ μέτρησε άλλες 3 στο Κύπελλο.