Έφυγε από Ορεστιάδα λίγο μετά τον ερχομό του και… «πιάνει λιμάνι» ο Άθος Φερέιρα!

 

Παρελθόν αποτελεί από τον ΑΟ Ορεστιάδας ο Βραζιλιάνος κεντρικός Άθος Φερέϊρα Κόστα, ο οποίος συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, αν και μόλις αυτή την εβδομάδα βρέθηκε στον Έβρο και ξεκίνησε προπονήσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, ο Άθος Φερέιρα κατηφορίζει στον Πειραιά για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» αφού η ιστορία με τους Κουβανούς που δικάστηκαν για “βιασμό” στην Φιλανδία, έχει φέρει τα πάνω κάτω και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει τον διεθνή μπλοκέρ, Οσόρια Ροντρίγκεζ και θα καλύψει τη θέση αυτή με τον Άθος Φερέιρα. O 26χρονος Βραζιλιάνος έχει ύψος 2.04 και με βάση το βιογραφικό του, μπορεί να αγωνιστεί με  ευχέρεια όχι μόνο στην θέση του διαγωνίου όσο και στην θέση του κεντρικού.

Από εκεί και πέρα, στον ΑΟΟ δημιουργείται κενό το οποίο πρέπει να καλυφτεί άμεσα αφού ήδη οι ομάδες έχουν περάσει στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας και στα φιλικά παιχνίδια και όποιος έρθει θα χρειαστεί να ενσωματωθεί άμεσα. Παράλληλα, οι επιλογές στην αγορά τέτοια εποχή είναι λιγοστές.