Αγώνας δρόμου να προλάβει Ολυμπιακό ο Πέτρος Μάνταλος που πήρε εξιτήριο

 

Εξιτήριο με το νάρθηκα στην μύτη πήρε ο Πέτρος Μάνταλος από το Ιατρικό Κέντρο, όπου νοσηλευόταν μετά τον τραυματισμό του και το κάταγμα στη μύτη που τον έστειλε στο χειρουργείο.

Ο Κομοτηναίος διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ χρειάστηκε να περιμένει να τον καθαρίσει εντελώς από επιδέσμους και όχι μόνο ο χειρούργος-ωτορινολαρυγγολόγος κ. Μιλτιάδης Σιντόρης που τον ανέλαβε και έκανε την χειρουργική επέμβαση ανάταξης του ρινικού οστού και παροχέτευσης αιματώματος και ταυτόχρονα να του τοποθετήσει ένα μικρό νάρθηκα στη μύτη…

Σύμφωνα με όσους τον επισκέφτηκαν  στο νοσοκομείο, ο Μάνταλος, ήταν αρκετά καλά στη διάθεσή του. Αυτό μάλιστα που φέρεται να συζητούσε συνέχεια πέρα από τα πειράγματα που του έγιναν και τα ανταπέδωσε, ήταν η νίκη που πρέπει πρώτα να κατακτηθεί με αντίπαλο τον Ηρακλή και έπειτα η σκέψη του πήγαινε στον τρόπο με τον οποίο θα προλάβει ο ίδιος το ματς με τους «ερυθρόλευκους» στην επόμενη αγωνιστική. Θα πρέπει βεβαιαι πρωτα οι γιατροί να του ανάψουν το πράσινο φως να παίξει (φαίνεται δύσκολο πάντως), αλλά και να κρίνει ο Τιμούρ Κετσπάγια πως είναι σε θέση να προσφέρει, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του παίκτη.

Ο Μάνταλος βρίσκεται σπίτι του, ακολουθεί την αγωγή που του εχει δοθεί και θα επανεξεταστεί μεσα στις επόμενες μέρες απο τον γιατρό που τον χειρούργησε.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλη εκτός του Μάνταλου θα απουσιάζει και ο Αλμέιδα, ενω στην αποστολή συμμετέχει ο Πλατέλλας. Η 22αδα του Κετσπάγια που πριν το ματς θα κοωει τεσσερις αποτελειται από τους Ανέστη, Μπάρκα, Γκάλο, Μπακάκη, Ντίντακ, Ντίας, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μανωλά, Σιμόες, Τζανετόπουλο,  Γιόχανσον, Γαλανόπουλο, Βάργκας, Ροντρίγκες, Χριστοδουλοπουλο, Πλατέλλα, Μπακασέτα, Αραβίδη, Πέκχαρτ.