Χωρίς Μαμουζέλο το φετινό Run Greece της Αλεξανδρούπολης! Ο Δημήτρης Κολιός πραρουσιαστής του κορυφαίου δρομικού event στην Θράκη!!!

 

Χωρίς τον Γιάννη Μαμουζέλο θα πραγματοποιηθεί το φετινό Run Greece της Αλεξανδρούπολης. Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και  νυν μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ είχε αναλάβει τα χρέη του παρουσιαστή της εκδήλωσης τις προηγούμενες δύο φορές που διεξήχθη στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Φέτος όμως το Run Greece συμπίπτει με τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ που διεξάγονται στο Λουτράκι και έτσι ο Μαμουζέλος όπως και γενικά τα περισσότερα στελέχη της Ομοσπονδίας δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη.

Λύση για την παρουσίαση αναζητήθηκε εκ των… έσω. Και σαν καταλληλότερη δεν βρέθηκε άλλη από τον Δημήτρη Κολιό, πρώην αντιδήμαρχο της πόλης, που αποτελεί από τις πιο γνώριμες φιγούρες και φωνές της, παρουσιάζοντας άλλωστε την γνωστή δημοφιλή πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή στον Maximum.

Έτσι λοιπόν, ο Μαμουζέλος θα λείπει αλλά μια νέα καριέρα ανοίγεται. Και που ξέρεις; Αν τα πάει καλά, που θα τα πάει, υπάρχουν άλλα επτά Run Greece που διεξάγονται στην διάρκεια της χρονιάς σε διάφορες πόλεις της χώρας…