Σημαντική μεταγραφη από τον ΚΟΞ στον Άρη Θεσσαλονίκης (και) για τον τερματοφύλακα Σιαμπάν Ραμαδάογλου

 

Mετά τον περιφερειακό Γιάννη Σάκαλο ο Άρης Θεσσαλονίκης απέκτησε ακόμα έναν πολίστα από τον ΚΟ Ξάνθης. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Σιαμπάν Ραμαδάν Ογλου.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας ήταν  μέλος της εθνικής εφήβων το 2007, ενώ έπαιξε στον Ο.Φ.Θεσσαλονίκης την χρονια 2010-11 και συνέχισε στον Κ.Ο Ξάνθης μέχρι πέρυσι.

Μάλιστα ο Ραμαδάν Ογλού θα πρέπει να συνδυάσει σπουδές και αθλητισμό από απόσταση αφού είανι τελειόφοιτος φοιτητής στο Πολυτεχνείο Ξανθης και στην σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Η ανακοίνωση του Αρη, που επίσημα απέκτησε και τον Γιάννη Τσάκαλο και φετος στοχεύει ψηλά διεκδικώντας νεα ανοδο, αναφέρει για τον καθέναν από τους δύο ξανθιωτες.

ΡΑΜΑΝΔΑΝ ΟΓΛΟΥ ΣΙΑΜΠΑΝ. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 24 ΕΤΩΝ: Μέλος της εθνικής ομάδας των εφήβων το 2007. Αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στον ΚΟ Ξάνθης.

ΣΑΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ 24 ΕΤΩΝ: Αγωνίστηκε στον ΝΟ Χίου το 2006. Χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, μέλος της Εθνικής ομάδας των εφήβων το διάστημα 2007-2009. Έπαιξε στην Α2 με τον Ηρακλή και τον Πανσερραϊκό. Το 2016 αγωνίστηκε με τον ΝΟ Ξάνθης.